Denna hytt används för att vara en skolbuss

7 SCAMS in Cancun and Playa del Carmen, Mexico (Juli 2019).

Anonim

Medan han avslutade sin magisterexamen i arkitektur vid University of Minnesota, ville Hank Butitta försöka komma på något lite annorlunda för sitt slutliga projekt. Så han köpte en gammal skolbuss för $ 3000 av Craigslist och konverterade den till en liten hytt. "Jag var trött på att rita byggnader som aldrig skulle existera, " skriver han på sin hemsida. "Jag föredrar att arbeta med mina händer."

Rättvisa Justin Evidon via Hank köpte en buss

Hank kunde omvandla den gamla skolbussen till en enkel men modern tillflyktsort som kan rymma upp till 12 personer i taget. Den totala kostnaden för förbättringarna? Ca $ 6 000.

Rättvisa Justin Evidon via Hank köpte en buss

Det finns fyra huvuddelar av bussen: ett badrum, kök, sittgrupp och sovrum. Varje sektion är cirka 28 kvadrattum, inklusive gången.

Rättvisa Justin Evidon via Hank köpte en buss

Bussens sittutrymme är en av de mest mångsidiga delarna av det lilla inredningsytan: Det kan bytas ut för att innehålla en queen size-säng, ordinarie sittplatser med förråd, eller arbets- och matbord.

Rättvisa Justin Evidon via Hank köpte en buss

I sovområdet kan modulerna överföras till två dubbla sängar eller en queen size-säng med ett tvillingfäste. Detta område av bussen möjliggör också mycket lagringsutrymme.

I 2013 gick Hank ut för att resa 5.000 miles över USA i sin stuga buss, plocka upp och släppa av vänner och familj längs vägen. Du kan lära dig mer om Hanks resa här och byggandet av bussen här.

Berätta för oss: Skulle du resa tusentals miles i en buss så här?

----

PLUS:

Tour This Cozy Playhouse-Turned-Craft Shed »

Inredningsideer för små rum »

Stor färg bor stor i ett litet hus »

Från: Country Living USA