Steg inuti modedesignern Alice Temperleys drömmande badrum

12 steg - Jag har en röst inuti mitt huvud (Juli 2019).

Anonim

Matilda Temperley

En magisk reträtt
"Mitt badrum är magiskt, en romantisk saga om ett rum som inte tar sig själv för allvarligt. Som min modedesign är det en blandning av glamorösa och quirky, med vackra detaljer. Det är dekadent, men det är OK - jag spenderar mycket av tiden i den. "

Favoritdetalj
"Det som jag bäst tycker om är det stora badkaret, och även de stora fönstren, som dränerar rummet med solstrålning. De har en fantastisk utsikt över landsbygden Somerset, där jag växte upp på en cider farm och nu har det här huset."

Brännpunkt
"Det speglade viktorianska badkaret är rummets kontaktpunkt. Jag prydde det med kakel, så det känns som att jag ligger i en jätte flytande disco boll. Jag har disco bollar över hela mitt hem. De slänger stjärnstarka ljusstrålar och skapar glittrande väggar och tak hela dagen lång. "

Brittisk stolthet
"Jag älskar Union Jack. Jag hade plattformen under badkaret målade i samma färger som Union Jack på omslaget till True British, en monografi som firar mitt första decennium i modebranschen. Istället för den traditionella röda för flaggan, Vi använde aubergine, som också är på väggarna i det här badrummet. Det är min favoritfärg - jag tycker det är extremt lugnande. "

Weekend Ritual
"På söndag morgon suger jag i badkaret och läser tidningen. Jag gillar att ta långa badar doftande med Elemis Frangipani Monoi fuktsmältning. Ju längre och mer doftande desto bättre. Och jag återvänder alltid till min badkar för att slappna av och koppla av efter London Fashion Week! Mitt badrum är min helgedom. "

Temperley i en lång Toledo Tulle klänning från hennes vinter '14 Temperley London kollektion.

Framställd av Melissa Colgan

Se mer:
Hemma med Beyoncé och Jennifer Lopez Hair Colorist
13 saker som en kvinna borde aldrig ha hemma
Meryl Streep: Hem från hennes mest ikoniska filmer

Från: Hus Vackra USA