Rachel Bilson köper en $ 3,95 Million Mid-Century Mansion i Pasadena efter splittring med Hayden Christensen

Två ryska aktietips | Börslunch 5 oktober (Juli 2019).

Anonim

Getty ImagesTrulia

Efter splittring med longtime partner Hayden Christensen, börjar Rachel Bilson färsk med en helt ny Pasadena pad. Hon köpte nyligen den stora museet i mitten av århundradet för en hel del 3, 25 miljoner dollar, enligt Trulia, i ett av områdets rikaste stadsdelar, Linda Vista.

I det typiska Kalifornien i mitten av århundradet är huset en en-nivå, och även om mycket av det har blivit ombyggt, behåller det fortfarande strukturens ursprungliga charm. Designad av arkitekt Gregory Ain år 1950, mäter den på 3 678 kvadratmeter med sex sovrum, fyra badrum, en utväg stil bakgård och rymliga allrum. Den perfekta platsen för hennes dotter, Briar Rose, att spela, är samlingsområdet utrustad med golv till tak fönster, öppen spis och renoverade trägolv.

Trulia

Den otroliga utsikten och den frodiga egendomen (som omfattar 35.844 kvadratfot) är kanske den största roten. Stora glidande glasdörrar leder till utomhuslivsområdet, med utsikt över böljande kullar, en innergård och närliggande berg. Det är den perfekta platsen att varva ner och njuta av lite Kalifornien solsken vid poolen.

Innan Bilson har ett antal andra kändisar kallat detta herrgård hem. Tidigare hyresgäster har inkluderat Rose McGowan, Busy Philipps och Ginnifer Goodwin, så det är ingen tvekan om att det blir en kändis godkännandegods.

Trulia

Utforska resten av Bilsons snygg nya egendom nedan.

Trulia

Trulia

Trulia

Trulia

Trulia

Trulia

Trulia

h / t: Trulia