Mest fashionabla rum i veckan

Cómo meditar ???? Te explico algunas técnicas ???? (Juni 2019).

Anonim

Christopher Baker för One Kings Lane

Vår förteckning över webbens mest fashionabla interiörer. Den här veckan: Lauren Santo Domingo, Lily Ashwell och mycket mer

Christopher Baker för One Kings Lane

"Mode och inredning ska roa dig och dina vänner. Jag valde saker som sträcker sig från perfekt funktionell till helt konstig. "Säger Lauren Santo Domingo, VOGUE bidragande redaktör och Moda Operandi grundare, på One Kings Lane.

Se mer från hennes hem och se de bitar hon valde för sin exklusiva stil guide försäljning på One Kings Lane

Moses Berkson för ELLE

Designer Lily Ashwell frågade sin mamma, Rachel, Shabby Chic för råd när hon började dekorera sin bungalow med två sovrum i Venice Beach. "Hon är alltid den första personen jag når ut för en designuttaling", säger Lily i ELLE.

Titta hela hemmet i ELLE

Rima Campbell för Matchbook

"Jag är en stor fotograffläkt", berättar Jennifer Fisher, Jewerly Designer, Matchbook. " Den bakom mitt skrivbord är en högsta skylt och det motsatta är Steven Klein."

Titta hela utrymmet i Matchbook

William Waldron

"Nanette insisterade på att vi väljer möbler som var lätta och rörliga eftersom de är en familj som dansar", säger Jonathan Adler, designern av Nanette Lepores Manhattan hem, i ELLE DECOR.

Titta hela hemmet i ELLE DECOR

François Halard för Wall Street Journal

"Inte så många människor skulle göra det som vi gjorde", säger designer Rick Owens i sitt Paris hem i The Wall Street Journal, och förklarar att han "bara rippat ut saker, men lämnade betonggolv och några av de andra sakerna nakna ben är bra. "

Titta hela hemmet i The Wall Street Journal

De mest moderna rummen i veckan