De mest bekväma baden har gemensamt

The Fall Of John Kuckian: pt. 0 (Juli 2019).

Anonim

Dessa 7 badrumsstolar lägger till stil och personlighet

En tunn sammetstol

Befälhavaren badrums handfat och badkar och badkar är av Michael S. Smith för Kallista, den skräddarsydda tvättstället är Urban Archeology, tapetet är av Elizabeth Dow, och sammet stol är antik.

Simon Upton

I Courteney Cox Kaliforniens hem är skåp- och spegelramen eboniserad vit ek, hängljusen är skräddarsydda, och stolen och ottomanen är stoppade i en sammet av Rose Tarlow Melrose House. Tour hela hemmet.

Simon Upton

Stolen i ett mässbad i Bryssel är av Casamidy och duschbeslag är av Grohe; tallplankorna är målade vita och väggarna är av marmor. Tour hela hemmet .

Andrea Ferrari

En röd stol

I badrummet av ett romerskt hem, ett badkar av Nic Design och en stol från Cappellini.

William Waldron

En regal stol

I ett gästbad i Mexiko är väggen, golv och fåfänga kalksten och sinkbeslagen är av Jado; Den portugisiska läderstolen är antik, och spegeln är av MBF Interiors.

Pieter Estersohn

En avslappnad stol

Befälhavaren badrum på ett Long Island hus har vattenverk kakel, ett badkar från arkitektoniska detaljer, bad tillbehör av Lefroy Brooks, en Sharp TV, och en vintage vävda stol.

Jean-Francois Jaussaud

Ett par mahogny Jacob stolar flankerar en koppar badkar i ett badrum i ett Paris hem. Tour hela hemmet. 3 One-Of-A-Kind Hotel Showers