Melania Trump har anställt en inredningsdesigner för att omforma Vita huset

Anonim

Getty Images

Första Lady Melania Trump har valt en inredningsarkitekt för att börja omforma Vita huset, enligt Us Weekly . Inredningsdesignern tappade till positionen är New York-baserad designer Tham Kannalikham.

Stephanie Winston Wolkoff, senior rådgivare till den första damen, förklarade för kvinnors klädsel varför Kannalikham valdes till den eftertraktade rollen. "Fru. Trump har en djup uppskattning av Vita Husets historiska aspekter, "och hon har, med Thams traditionella design och expertis, fokuserat på en sömlös integrering av elegans och komfort i där presidenten, första damen och deras son ] Barron kommer att spendera sin familj och ringa sitt hem. "

Relaterad historia

Inom familjen bostad i Vita huset

Den Laotisk-amerikanska designern, som började på Ralph Lauren Home, är ägare till sitt eget självbetitlade designföretag kallat Kannalikham Designs. "Jag är hedrad av möjligheten att arbeta med First Lady för att få Vita huset att känna sig som hemma, " sade Kannalikham i ett uttalande som släpptes på torsdagen.

Kannalikham har varit känt att arbeta med privata kunder från hela världen och är en mästare av att hålla en låg profil. Designerns företagswebbplats har en privat inloggning som endast är tillgänglig för sina kunder och har nollfotografi. Huvudsidan är enkel med bara kontaktinformation. Kannalikham håller också en låg social media profil med ett privat Instagram-konto och bare-ben LinkedIn-sida.

Det är osäkert hur Kannalikham och First Lady mötte, men Kannalikhams förening med Ralph Lauren kan ha varit en annan vädjan till Melania, som hade ett pulverblått Ralph Lauren-ensemble för den 20 januari invigning.

Relaterad historia

Hur president Trump är att dekorera den ovala kontoret

För närvarande är den första damen kvar i New Yorks Trump Tower, men planerar att flytta till Vita huset i slutet av skolåret och fortsätter att dela sin tid mellan Vita huset och New York, enligt US Weekly . Huvudfokus för Vita husets renovering kommer att skapa ett hemtrevligt utrymme för Trumps 10-årige son Barron. Andra White House-utrymmen som kommer att renoveras kommer att omfatta Lincoln-sovrummet, presidentens matsal, Truman-balkongen, det gula ovala rummet och fördragssalen på andra våningen.

Men det kan vara svårt att göra över några av Vita husets historiska rum. Rum som Lincoln-sovrummet och statliga matsalen är skyddade från redecoration av Vita husets bevarandekommitté. Den första damen måste söka godkännande för att omforma de historiska rummen.