Lee Daniels på de 12 sakerna som han inte kan leva utan

The riddle of experience vs. memory | Daniel Kahneman (Juli 2019).

Anonim

Robby Klein / Contour av Getty

Direktör-producent Lee Daniels säger att han slutat bry sig om vad folk tänker år sedan. "Jag tar Archie Bunker över politisk korrekthet någon dag", säger co-skaparen av "Empire", det hyllade tv-dramaet om en hip-hop-mogul och hans dysfunktionella familj.

Sonen till en polis som dödades i tullen, Philadelphia-infödelsen har kommit långt sedan han bodde ute av sin bil eftersom han inte kunde hyra. Daniels klär sig i Tom Ford, palsar med Oprah (som han instruerade i "The Butler") och svär han gör sitt bästa arbete som svänger från en pälshängmatta på sitt Manhattan-loft. Ändå glömde han aldrig hans tidiga kampar, som han har dragit på för "Star", en ny serie som ligger i musikbranschen. "Det handlar om tjejer som gör vad som helst för att komma till toppen", säger han. "Om" Empire "är min" Dynasty "är" Star "mina" Good Times "."

1E3LIVE BRAINON

Alamy

Ett skott av detta varje morgon får mig att känna mig frisk - det är en superfood från havsalger. Jag dricker också skott av wheatgrass, ingefära och aloe för att hålla min energi uppe.

2DAILY BÖD

Getty

Jag vet att det låter corny, men jag försöker alltid vara en bättre man. Jag säger alltid att jag borde ha varit död för länge sedan, så jag tackar Gud för mitt liv varje dag.

3BARNEYS NEW YORK CASHMERE ROBE

Barneys New York

Jag brukar skriva i min mantel och pyjamas - ibland bär jag på manteln hela dagen. Jag stal idén från Julian Schnabel.

4OLIVER PEOPLES SOLGLASER

Oliver Peoples

Jag älskar dem, även om jag ser ut som herr Magoo i dem.

5COMPOSITION NOTEBOOKS

Lara Robby / Studio D

Jag skriver my scripts longhand, vanligtvis i en svartvitt anteckningsblock i gamla skolan.

6KIEHL'S LIP BALM

Kiehl s

Jag har ett rör runt det hela tiden, särskilt under en New York-vinter. Det måste vara den ursprungliga unscented-jag kan inte hantera de smakade.

7fish

Getty

Jag växte upp med att äta gris fötter, chitlins, fläskskinn och fatback. Men idag är min kost fisk, fisk och fisk. Hemma gillar jag att laga ångad lax med olivolja och Tabasco.

8DIANA ROSS IN "LADY SINGS BLUES"

Händelse av Everett Collection

Att se sådan skönhet och glamour representerad av en svart kvinna hade en djupgående effekt på mitt liv.

9SALLY BROMPTON'S HOROSCOPE

Getty

Jag har läst det varje dag de senaste 21 åren, och det var bara en dag då hon fick fel. Om hon någonsin slutar skriva det vet jag inte vad jag ska göra.

10CUSTOM MARC JACOBS COLOGNE

Marc Jacobs

Det är en woody, kryddig, maskulin doft som Marc ursprungligen gjorde just för sin ex-pojkvän. Jag älskade det så mycket att Marc gav mig en egen flaska.

11INSTAGRAM

Instagram

Jag är beroende av den. Jag är faktiskt orolig att jag kontrollerar det så många gånger om dagen har börjat ta bort från mitt arbete.

12 "Jag ÄLSKAR LUCY"

Händelse av Everett Collection

Jag kan titta på de gamla episoderna om och om igen. Jag älskar Lucille Ballas frihet och ärlighet.