Inne i en fet Massachusetts Hem Makeover

Charles Leadbeater: Education innovation in the slums (Juli 2019).

Anonim

Melanie Acevedo

Designer Sara Story hjälper hennes syster omdefiniera sitt utrymme

Melanie Acevedo

En av fördelarna med att ha en inredningsarkitekt för en syster är att om du bjuder in henne till lunch, kan hon bara bestämma sig för att göra om hela ditt hem, gratis. Det var åtminstone vad som hände med Lisa Story. När hon, man Phil Kaplan, och deras två barn flyttade in i sitt Connecticut hus, slog den tunga interiören praktiskt taget på 1970-talet. Även om Lisa inte älskade det som det såg ut, erkänner hon att hon skulle ha spenderat år "sakta suddas ihop. Jag kan se en bild i en tidning eller katalog och veta vad jag tycker om, men det är svårt att hantera ett tomt skiffer." Hennes syskon Sara Story, å andra sidan, gjorde knappt det genom måltiden.

I detta foto: Blå och vita kuddar och en anpassad romersk nyans (gjord med Christopher Farr-tyg) återfunna denna entré som en riktig destination.

Melanie Acevedo

Innan: Vardagsrum

"Jag skulle ha rivit allt ner första dagen!" säger Sara av de rosa metallgardinerna, trött tapeter och ljusarmaturer "rakt ut av Long John Silver's". (Lisas svar? "Jag höll dessa persienner så länge som möjligt, bara för att tortera henne.") Istället planerade Sara en fyra månaders plan: Några av förändringarna - nya golv i hela, uppdateringar av köket och badet - kvalificeras som sanna renoveringar, men mest krävde lite mer än tapeter, tyg och färg.

Melanie Acevedo

I det renoverade familjerummet fungerar nya fönsterplatser också som förvaring för filtar och leksaker. En sektions soffa av Mitchell Gold + Bob Williams blandas med en denimhöljd Hickory stolstol och ett soffbord från ABC Home.

Melanie Acevedo

Innan: Kök

Sara och Lisa behöll rummets grundläggande planlösning för att undvika bekostnad av rörligheten för rörledningar och gasledningar.

Melanie Acevedo

Skåp: Sara förbannade de obekväma övre skåpen - och daterad trävalv - från väggen med ett genomgångsfönster. Hon ersatte resten med snygga anpassade enheter och blev av med Hulking Island.

Räknare: "Vi gick med CaesarStone, eftersom det är mer hållbart än marmor, " säger Sara av den fläck- och repfasta ytan.

Väggar: Vem säger att ett kök måste ha en backsplash? Inte Sara, som skrotade tegelstenarna och installerade vanligt Sheetrock, målade vit.

Sink: Systrarna föräldrar köpte Lisa sina apparater av rostfritt stål av Fridgidaire och Maytag. Men hennes favorit uppdatering? Barclay förkläde-front handfat.

I detta foto: Sara (vänster) och Lisa delar ett skratt i det mycket förbättrade köket.

Melanie Acevedo

Innan: Familjerum

Sara gjorde förnuft för hålens smala, bowlinghalliga rum genom att dela upp det i två distinkta områden i renoveringen.

Melanie Acevedo

Golv: Lätt i ett mönster av koncentriska rutor, Marmoleumplattor hjälper till att skilja de två zonen. Materialet är också mycket praktisktare än den gamla parketten och mattan.

Träklädsel: Farrow & Balls franska grå tändde upp de mörka takbalkarna, fönsterkarmarna och dörren.

Fönsterbehandlingar: Romerska nyanser i tyg av Hable Construction-introducera en snygg träff av blått.

Stolar och bord: När Sara rediderade sin egen plats för tre år sedan lade hon dessa stolar i förvaring; nu, tillsammans med ett kaffebord i West Elm, fungerar de som en charm i Lisas hus.

Väggkonst: Rustik Viva Terra nesting bord och ett vintage biologi diagram låna naturlig stil.

Ljus idé: Det går inte att gå hela gris med mönstrade tyg. Sara begränsade detta tryck till en rätt-höger rand.

Melanie Acevedo

Innan: Matsal

En tapetbyte - och en del kunnig katalog shopping - dramatiskt ändrade låten av detta utrymme på nolltid flat.

Melanie Acevedo

Väggar: Sara valde Schumacher Chenonceau-papper eftersom det känns både modernt och gammaldags, med ett mönster som påminner om traditionell pappersskärning. "Det är så djärvt, " tillägger hon, "att du knappt behöver konst."

Stolar och bord: Ett runda bord av Ballard Designs mjuker rummets rätvinklar; Crate & Barrel vita böjda stolar ger kontrast. En skänk från Lillian August-paren med en $ 10 tagförsäljningsspegel.

Fönsterbehandlingar: De gamla gardinerna var heminredning som motsvarar en dowdy kjol som träffar midcalf; ny golvlängd, linne draperier "ge avkopplad elegans, " säger Sara.

Melanie Acevedo

Smart lagring

Lisa nabbed hutchen på en Texas antiquing resa, och konsten på en loppmarknad i Paris.

Melanie Acevedo

Innan: Sovrum

Ingen större konstruktion var nödvändig här. Sara och Lisa gjorde en värld av skillnad i detta daterade rum med tyg, tapeter och möbelplacering.

Melanie Acevedo

Sängar: Systrarna förstärktes den orange huvudtavlan i Brochiers grå bomullspanna och flyttade sedan sängen till en annan vägg, där den nu sitter mellan två soliga fönster. Seema Krish kuddar och ett antikt täcke från Laura Fisher över sängen.

Nattduksbord: En Ikea-byrå, som Lisa täckt med tapet av Anya Larkin, fungerar som både ett sängbord och en plats för att lagra allt från strumpor till tidningar. Den keramiska rostlampan är en tappningsfynd.

Stol: "Jag gjorde det här på en taggförsäljning för $ 10, " säger Lisa. "Naturligtvis var jag tvungen att betala $ 400 för att få det stoppade."

Fönsterbehandlingar: Sys från Seema Krish linne, de romerska nyanserna lägger till subtilt mönster.

Ljus idé: Förvandla en byrå med tapeter istället för att måla.

Melanie Acevedo

Innan: Badrum

Liksom i köket styrde systrarna sig av större VVS-arbete genom att hålla rummets layout lika.

Melanie Acevedo

Golv: Marockanska cementplattor, från Artesana Interiors, läste nästan som en fin matta.

Väggar: Dukning av svampmålad effekt för Nemos öreflis levererade "den största effekten per kvadratfot. Men det var också det enskilt mest arbetsintensiva projektet i huset", säger Lisa, som lämnade jobbet till proffsen.

Fixtures: Sara bytte ut den daterade fåfänga för en klassisk Kohler piedestal sink; En effektiv commode av Toto ersatte den gamla vattenavfallande toaletten.

Denna berättelse uppträdde ursprungligen på CountryLiving.com.

En sann utrymme-maximal renovering

Från: Country Living USA