Hur man gör det mesta av korg och rotting

Stenåldern (Mellanstadiet) - Studi.se (Juli 2019).

Anonim

Grå Crawford

Inspiration från eleganta utrymmen som innehåller rotting och korgmöbler och tillbehör

Grå Crawford

Designer Kerry Joyce tillförde en elegant känsla till verandaen i en irländsk georgiansk stil herrgård i Beverly Hills med en fasad av staplad handklippt sten, statliga kolonner och skräddarsydda rottingmöbler. Engelska ekar och boxwood hjälper till att upprätthålla en känsla av integritet utan att offra vyer över Los Angeles.

Simon Upton

På en terrass i designer Sig Bergamins Brasilien hem, korgstolar och en soffa stoppad i ett Sig Bergamin-tyg; Regissörens stol och bord är från Casual Móveis.

Tour hela hemmet

William Waldron

En antik hängande lykta, och tappningvicker och järnstolar på terrassen på Reese Witherspons Ojai hem designad av Kristen Buckingham.

Tour hela hemmet

Pieter Estersohn

För hennes familjs hus i Darien, Connecticut, inredde textildesignern Susan Harris ett gästrum med en vintage fransk rottabord, en svensk ullgolv och keramiska lampor. Bomullslinne tygerna för huvudgavel, sängkläder, sängklädsel och kuddsskum är av Harris firma, SeaCloth.

Simon Upton

En rotting soffa i Southampton hem för ELLE DECOR bidragande redaktör Cynthia Frank, utformad med hjälp av arkitekt Timothy Haynes och inredningsarkitekt Kevin Roberts.

Tour hela hemmet

Simon Upton

En Marthas Vineyard Sitting Area

I detta kök sittutrymme är soffan och stolen tappning, och stolen kudde tyget är från Paula Rubenstein.

Miguel Flores-Vianna

En täckt veranda i detta Ketchum, Idaho hem är asfalterad i grå sandsten plattor, och har en drivved ljuskrona från Mecox Gardens, ett bord med en träbock bas av Custom Furniture & Cabinets, och rotting matsal stolar. Verandaen tjänar som en utomhus matsal paviljong med utsikt över Sawtooth Mountains.

Tour hela hemmet

Simon Upton

En Brasilien Guest Bath

En rottstol och skåp, handdukar av Victoria Mill, och en antik spegel i ett gästbad i denna Brasilien hem.

John Granen

En Washington Matsal

Crate & Barrel faux-wicker stolar omger en 1940-talet Baker bord i en Washington State matsal; Den franska ljuskronan och den engelska chinoiserie skåpet är antikviteter, och golven är ek.

William Waldron

Den veranda av detta Connecticut hem designad av Jesse Carrier och Mara Miller har familjen arv, inklusive vintage rottingmöbler och Navajo filtar.

Tour hela hemmet

William Waldron

Händelseplanerare Renny Reynolds och trädgårdsförfattare Jack Staub lade till en papasanstol från Pier 1 Imports och en viddagsbädd av Vladimir Kagan till loggia i Point Manalapan, Florida hem.

Tour hela hemmet

De mest populära rummen i veckan