Hur man köper Mudroom möbler och förvaring för en orderlig Entryway

Kitchen Design 2019 / Latest Modular kitchen designs / HOME DECOR (Juli 2019).

Anonim

Getty Images

I teorin är en mudrooms enda syfte att förhindra röra från att rinna in i huset. Verkligheten är ofta den polära motsatsen: Ett rumssylt-packat med vinterrockar, sportutrustning och bristfälliga skor. Och glöm inte, eftersom vädret blir kallare, verkar din familjs halsduk och handskollektion fyrdubbla i storlek.

Innan kaoset går in är det dags att bli organiserade och ge din mudroom den makeover det förtjänar. Den Brooklyn-baserade professionella organisatören Lauren Cattano ger oss några råd om hur man tämmer röra med designvänliga möbler och inredning. Läs vidare och gör dig redo att ge varje överblivna midjan och pufferjackan ett snyggt hem.

1 Anka rummet med en bänk.

Gruvan

"Ingen mudroom skulle vara komplett utan en bänk, helst med förvaring, för att enkelt ta av och sätta på skor. Och det är en bekväm plats att släppa på påsar."

$ 209.73, Maurine Entryway Bench Baxton Studio via gruvan

Köp nu

2Use korgar för förvaring.

Medborgarna

"Om du använder rutor, välj något ogenomträngligt som filt, läder, palmblad eller vävt pandan. Jag älskar att använda multiplar av samma korg istället för olika, vilket gör att utrymmet ser rent, elegant och rent ut."

$ 215 för uppsättning av 2, Mercado Storage Baskets, The Citizenry

Köp nu

3D glömmer inte en spegel.

Framtiden Perfekt

"En spegel för kontroller i sista minuten innan du går ut är ingen brainer."

$ 1 575, rektangulär väggspegel, Gio Ponti för Gubi

Köp nu

4Opt för vägghakar istället för en beläggningsstativ.

Joss & Main

"Jag föredrar väggmonterade krokar över en kappstativ som stativ tenderar att växa över tiden blir skiktad med jackor, tote väskor och paraplyer. [En kappstång] ser inte bara rörigt ut och är inte funktionellt, men snygga kappor kan bli misshapen och färgas under andra lager. "

$ 49, 99, Rae Wall Hook, Joss & Main

Köp nu

Se till att alla har en låda.

Hayneedle

"Jag rekommenderar att varje person i familjen har sin egen låda (eller bin) om de inte delar saker. Om du har rum, en separat låda för saker att ta när du lämnar minter, vävnadspaket, solskyddsmedel, extra nycklar, och solglasögon. Poängen är att göra saker lätt att hitta och inom räckhåll så att du kan ta tag och gå. "

$ 974, 99, 5-lådor träkista med låsbara hjul, Teton Home

Köp nu

6Pick-stycken som förhindrar golvskador.

Jonathan Adler

"Måste ha bitar är ett paraplyställ och startbrickor för att hålla våta paraplyer och skor från att skada golvet."

$ 795, Serpent Paraply Stand, Jonathan Adler

Köp nu