House Tour: Denna Manhattan Apartment gör röd, vit och blå modern igen

Космическая программа Секретный Gary McKinnon взлом США Militar (Juli 2019).

Anonim

David A. Land

Den klassiska färgkombinationen av rött, vitt och blått är ofta reserverat för födelsedagsmorgon eller fjärde juli cookouts. Inredningsdesignern Nicole Gibbons från Nicole Gibbons Studio vet emellertid att detta slående färgschema uppvisar en välkomnande värme och en uppfriskande karaktär - och förtjänar uppmärksamhet hela året.

Gibbons sätta den sannade trifecta att arbeta i den här skarpa, mysiga lägenheten på 113: e gatan på övre Manhattan (det ligger på samma grunder som den heliga katedralen i Saint John den gudomliga).

Men när hon designar med ett djärvt färgschema som rött, vitt och blått, tar hon mer av ett accenterat tillvägagångssätt.

Vardagsrummet och matsalen är stänkta med anteckningar av crimson red, medan sovrummen är trimmade med isiga blå anteckningar. Creamy neutrals tjänar som diplomatisk bas, komplimangerar varje accentfärg. "Tanken är måttlig, " säger Gibbons. "Jag gillar att använda djärva färger på mer subtila sätt. När jag gör färg är det vanligen en stark accent som peppared i små doser över hela utrymmet för att erbjuda precis rätt mängd kontrast utan att vara överväldigande."

Ett annat designtrick Gibbons sysselsätter: Olika nyanser av samma färger. Om du designar med rött, vitt och blått, känner du dig inte skyldig att hålla sig till samma tre nyanser.

"Ett av de sätt jag älskar att använda färger är att använda flera toner av samma färg", säger Gibbons. "Du kan aldrig gå fel. Flera nyanser i ett utrymme ger det mer intresse och variation."

Ta en rundtur i den fria, glada lägenheten nedan.

David A. Land

I vardagsrummet ville Gibbons lyfta fram den awe-worthy utsikten genom att hålla möblerna enkla och rena. Sektionen är från Room & Board, mattan är från Restoration Hardware, och soffbordet är från Design Within Reach; Lampan är från West Elm.

För att undvika en kliché röd, vit och blå utseende, målade Gibbons väggarna i krämig Benjamin Moore Delaware Puttytty. "De varma väggarna och krämig matta hindrar det från att känna sig för tema", säger Gibbons.

David A. Land

David A. Land

David A. Land

De skarpa röda matsalstolarna, från Knoll, är stapelfoten av färg bredvid ett enkelt matbord. "Vi ville ha ett riktigt tunt matsalbord så det skulle inte överväldiga utrymmet", säger Gibbons. "Samtidigt är stolarna det uttalande som verkligen ger rummet sin personlighet."

David A. Land

Eftersom det inte fanns något bakslag i köket, täckte Gibbons väggarna med Kelly Wearstler tapeter för konsistens och dimension. Samma tapeter välkomnar gästerna i lägenheten i entrén.

David A. Land

Gibbons ville att lägenhetens två sovrum skulle känna sig skarpa, rena och bekväma, så hon använde bara små färgaccenter på en vit bas. "I nästan varje projekt älskar jag att använda vita sängkläder eftersom det gör att rummet känns som ett lyxhotell, " säger hon.

Sängen är från Serena & Lily, mattan är från Madeline Weinrib och huvudgaveln är från Room & Board; väggarna är målade i Benjamin Moore fjädergrå.

David A. Land

I det andra sovrummet blir hints av guld som ses över resten av lägenheten tydligare. "Detta rum har lite mer av en glamorös sida, " säger Gibbons. "Gold accenterna gör det lite mer sofistikerat, och guldväggen sparar utrymme som en golvlampa kan ta upp." Spegeln är från Mirror Image och sängkläderna är från Pottery Barn; Väggarna är målade i Benjamin Moore Iced Cube Silver.