Hollar.com, den första någonsin Online Dollar Store säljer nu hemvaror

Suspense: 'Til the Day I Die / Statement of Employee Henry Wilson / Three Times Murder (Juli 2019).

Anonim

hollar.com

Om du trodde öppnandet av Hollar.com, den första någonsin online-dollaraffären, var några av de mest spännande nyheterna hela tiden, blir det ännu bättre: Märket debuterar nu sin egen hushållsartiklar som heter Just The Nest, med 16 olika saker som spänner från skåp arrangörer till premium marmor täckta anteckningsböcker.

Priserna är oerhört prisvärda (självklart) med det billigaste föremålet, premium-premium notebook-trio, detaljhandel på $ 1, 50 och det är dyraste objektet, en skrivbordshållare som sätter in pengar på $ 8.

Dollarsbutikernas popularitet är för närvarande på uppgången, enligt Mickey Chadha, senior kreditansvarig hos Moody's: "Dollarbutikerna kommer att vara bland de bästa artisterna 2017, eftersom konsumtionsbonade konsumenter ser för att spara pengar på flera fronter."

Efter att ha fått cirka 30 miljoner dollar i finansiering i slutet av förra året, planerar Hollar.com att tillåta externa köpmän och leverantörer att sälja varor via deras hemsida, liknande hur Amazon gör enligt Fortune. Ett system för vetting av varje leverantör hjälper Hollar att vara sant mot sitt varumärke.

Ta en titt på några av våra favoritartiklar från Just The Nest nedan.

Hollar.com

Hollar.com

Hollar.com

hollar.com

h / t lägenhetsterapi