Ett glashus i Venedigs Beach ger utomhusliv inomhus

Junipa Gold - Thrill (Live @Glashus Frastanz) (Juli 2019).

Anonim

Brandon Arant

I ett populärt närområde som är livfullt med konstgallerier, fina restauranger, affärer och vinkällare är gott om gårdsutrymme en sällsynthet. Ändå stoppade den inte designern och byggaren Kim Gordon från att skapa en fredlig reträtt som var polerad med gröna grönsaker och inspirerad av en anslutning till utomhus i Venice Beach-området Abbot Kinney - ett upptagen block som har upplevt en kommersiell renässans de senaste åren .

Gordon visste att partiets lilla storlek betydde stora utomhusutrymmen skulle vara omöjliga. På grund av detta var det avgörande att skapa en bostad som kunde växla smidigt från inomhus till utomhus - inte bara för en känsla av rymlig luftighet, utan för att betrakta det grönskande och friska luften i hemmet i södra Kalifornien.

"Jag ville skapa ett hem som kan vara både en fristad och kopplad till sin miljö", säger Gordon.

Designlösningen: Glas. Gordon utformade många av rummen för att omvandlas till tvåväggiga utrymmen genom att installera fantastiska glasväggar som öppnar på ett infall. I vardagsrummet i det fyra sovrummet med fem badrum, till exempel öppnar glasväggarna en intim utsikt över trädgårdsområdet. Samtidigt försvinna 14-fots rullgardiner i matsalen för att skapa ett matsal som liknar en uteplats, som smidigt sammanfogar både utomhus och inomhus bostadsutrymmen. Glasväggarna kan också stängas med golv till tak draperier för att skapa en separat vardagsrum inomhus.

Brandon Arant

Och medan sovrummets glasväggar har utsikt över det gröna landskapet med palmer och ficusträd, erbjuder takterrassen 360 vyer över det soliga området.

Eftersom fastigheten ligger bara fotspår bort från den livliga abbot Kinney, var Gordons mål att erbjuda öppenhet från insidan men integritet från utsidan. För att göra så fyllde hon mycket med ficus och pepparträd.

"Det är en kamp för att hitta integritet i Venice Beach, men du vill ändå verkligen känna dig som en del av samhället och stranden", säger Gordon. "Att välja växter och kranar i mogna skärande träd, som ficus med en rotspärr, är en integrerad del av det slutliga utseendet. Taket från golv till tak tar allt det gröna inifrån huset och ute kan du gå runt naken - ska du vara så benägen. "

Brandon Arant

Designen inomhus är vad Gordon beskriver som muskulär minimalism: Rustik och stark, utan några tips om delikatesser eller frill. I en tilltalande kontrast till kristallglasväggarna har köket stenväggar och garaget är accenterat med ramlösa stålfönster. Inredningen är brutalistisk stil, tung i bygg och accenterad med mässing.

Brandon Arant

Sammantaget bär hemmet anteckningar av inspiration från europeiska designers. "Jag är galen på arbetet av Piet Boon, en holländsk designer", säger Gordon. "Jag tycker att den här typen av muskulär modernism fungerar med de bohemiska skikten vi lägger till under styling. Det är mycket Kalifornien sofistikerat casual."

Se bilder av glashuset nedan.

Brandon Arant

Brandon Arant

Brandon Arant

Brandon Arant

Brandon Arant

Brandon Arant

Brandon Arant

Brandon Arant