Färska gröna

Pasta med färska bönor och ärtor - Köket (Juni 2019).

Anonim

Fotograf: William Waldron

Spännande design som ger många stämningar av denna distinkt färg till livet

Fotograf: William Waldron

Den handmålade blommiga tapeten av Gracie är stjärnan på showen i Marjorie Gubelmanns Manhattan matsal; en ormolu-och-snitt-ljuskrona hänger över matbordet mahogny och de venetianska speglarna kommer från en loppmarknad i Paris.

Fotograf: Simon Upton

Dekorera med grönt: Indisk-inspirerad studie

Studien i Liza Bruce och Nicholas Alvis Vegas Jaipur lägenhet, inrymd i en 1880 herrgård av Sir Samuel Swinton Jacob, har en limegrön väggbehandling baserad på traditionella indiska pigment. Den djärva nyansen utförs i de stjärnformade armaturerna och sittkuddarna på de vita vita skräddarsydda stolarna.

Fotograf: William Waldron

Väggarna i Hudson Valley-vardagsrummet inredda av Miles Redd är täckta av ett dammigt grönt tyg, och sofforna är stoppade i ett rikt olivväv av Clarence House. Tufted stolen köptes på auktion, och mahogny bokhylla är skräddarsydda.

Fotograf: Simon Upton

Inredningsdesignern Paula Caravellis matsal i New York är målade en sofistikerad armégrön och belyses med en målning av Leo Valledor och italienska stolar från början av 1800-talet betruda i ljusgrön kalvskinn. Ett par antika engelska tallarörrar från Gerald Bland sitter på ett matbord av aluminium och svart stål av Caravelli.

Fotograf: William Waldron

Neon köksskåp i Jeanine Lobell och Anthony Edwards Manhattan lägenhet är målade i Benjamin Moores Bright Lime; gården sjunken är av Franke, och bänken är rostfritt stål.

Fotograf: Simon Upton

I Brian Atwoods Milano-lägenhet, som designades av Nate Berkus, uppmärksammar Martinique tapet (ett ikoniskt mönster från Beverly Hills Hotel) från Hinson uppmärksamhet och låter en exotisk känsla till matsalen. Vintage Pace Collection stolarna är från Center 44.

Fotograf: Roger Davies

Biblioteket i Amy och Todd Hase's Hamptons reträtt är målat i Benjamin Moores Terrapin Green, och färgen återupprepas i valance och gardin trim; dagbädden och sidoborden köptes på auktion i Paris, och jutertältet är av West Elm.

Fotograf: Roger Davies

I Tampa, Florida, hem Allison och Robby Adams, dekorerade Nate Berkus silke väggpaneler av de Gournay för att skapa ett nyckfullt utseende i en tjejs sovrum. En Niermann Weeks bäddsoffa har gardiner av ett persiennsväv och sängkläder av Leontine Linens; Den italienska lampan är från 1960-talet.

Fotograf: Jacques Dirand

Antikvaruhandeln Françoise och Yves Gastou inredde en klients Paris matsal med en ljuskronisk ljuskrona och ett Gilbert Poillerat matbord med en träpläterad lackerad grön; väggarna är målade i en luftig grön.

Fotograf: François Dischinger

I dekoratorn Anne Coyle Chicago lägenhet, ljusgrön toile tapet och tyg i sovrummet skapa ett lugnt utrymme, och en 1940-talets ljuskrona från Pavilion Antiques lägger en touch av glamour; Ett par fåtöljer i samma gröna ton förbättrar ordningen, medan en levande gulgrön lampa ger en skott av energi.

• Dramatiska röda rum

• Vita kök

• Dekorera med ljusblå

Det bästa av traditionen