Emily Henderson's Backyard Makeover är lika snygg som du kan förvänta dig

[ Look Inside] Emily Henderson Glendale House for Sale | $ 1 Million (Juli 2019).

Anonim

Tessa Neustadt

När kändisbloggen och Target Home Style-expert Emily Henderson satte sig över sin trädgård, hade hon en mycket tydlig vision: "Jag ville att det skulle vara engelska damen uppfyller den moderna moderen i Kalifornien", sa hon HouseBeautiful.com. Och vi måste säga, vi ser det helt - från Windsor bänk ($ 79, target.com ) till wicker pouf ($ 60, target.com ).

För att skapa utseendet började Henderson genom att plocka ut enkla och neutrala möbeltycken, och hon drog i färg och mönster genom kuddar och porslin. När det gällde de större utgifterna fokuserade hon på saker som hon skulle behålla för alltid, som scones ($ 549, shadesoflight.com ) och kakel (granadatile.com ).

Trots att det tog tre månader för den handgjorda plattan att skickas från Nicaragua, (efter att den fastnat i tullen för en extra månad), säger Henderson att det var värt att vänta. "Jag splurged på plattan, för att du kan se den från vardagsrummet, matsalen och köket, så jag ville ha något som verkligen skulle andas bort varje gång jag tittade i den riktningen", säger hon. Uppdrag slutfört.

Tessa Neustadt

Tessa Neustadt

För att få ut det mesta av hennes kvadratmottagningar skapade hon flera sittplatser, där hon satt upp en kärlekssits ($ 250, target.com ) och bänken i tomma hörn för att komplettera hennes sexpersonsbord ($ 273, target.com ), som hon parade med sidostolar ($ 39, target.com ) och kaptenens stolar ($ 129, target.com ). När plockar ut dessa bitar, prioriterade Henderson klassiska mönster som inte skulle gå ur stil och komfort. "Borta är de dagar jag köper obekväm matstolar", säger hon. "Vi har redan spenderat timmar och timmar som sitter här medan barnen leker på gården."

Tessa Neustadt

Tessa Neustadt

Tessa Neustadt

För att hålla röran och andra saker kan barnen slå över bordet, skapar Henderson en separat barvagn ($ 110, target.com ) där vuxna kan ta en drink. Ett annat tips för att hålla utrymmen barnvänliga: håll fast med hållbara bitar. "Vi ville lägga till lite extra grön på uteplatsen, så vi valde mer väsentliga plantare att våra barn inte skulle kunna knacka lätt över", säger hon.

Tessa Neustadt

Resultatet: En utomhus-oas som både föräldrar och barn kan ha roligt på. Men Henderson har en ånger: "Har inte ett 15-personigt bord, för redan våra vänner är clamoring att komma över hela helgen", säger hon. "Det är som om vi kör ett fratthus för föräldrar, men så, så, så kul." Vi borde gärna bo i ett frat hus om bakgården såg ut så här.

Tessa Neustadt

Från: Hus Vackra USA