En bekväm och snygg hemma

Anonim

I en nicka till ägaren Jim Whites stint som en utländsk korrespondent baserad nära Isak Dinesens Kenya hem, skrev orden "Jag hade en gård i Afrika vid foten av Ngong Hills" på väggen ovanför eldstaden. Designer Erin Martintopped en 1960-talets soffbord med Calacatta-marmor (används också någon annanstans i huset) och utformade spegeln ovanför eldstaden. De slipsbelagda Verellen Home Collectionsofas är från hennes butik, Martin, i Saint Helena. Skulpturen av Icarus på manteln är av Simon Toparovsky.

En bekväm och snygg hemma

De vita (och Linus, deras Goldendoodle) "har den bästa affären på jorden", säger designer Erin Martin. "Deras egendom handlar bara om en tunnland, men deras syn pågår i miles."

En gardin av Perennialsoutdoor-tyg i två ton ger avskildhet för det japanska badkaret.

En bekväm och snygg hemma

Enkla silverfärgade glödlampor belyser den anpassade vanityen i masterbadet (den venetianska spegeln är arkitektonisk bärgning).

En bekväm och snygg hemma

En trådkleddsform som Carol använder för att undersöka smycken som hon designar lägger till ett skulpturalt element till det vitplattade badet.

En bekväm och snygg hemma

Kontrasten mellan fluffig falsk päls och maskulina nagelhuvud utmärker detta snygga hem: bekvämt och kreativt men aldrig alltför sött.

En bekväm och snygg hemma

De vita, med Martin (sittande), runt ett av kökets två öar toppade i Calacatta marmor.

Den här artikeln presenterades i januari 2009-frågan.

Medel

Slående minimalistiskt helghus