Kalifornien är hemma till de 10 mest önskvärda länen i landet

The Art of Subversion - Yuri Bezmenov [English & Swedish subtitles] (Juli 2019).

Anonim

Getty Images

Ledsen icke-Kalifornien, du kanske älskar de län som du ringer hem, men enligt Washington Post kan deras naturliga skönhet bara inte jämföras med The Golden State.

Författaren Christopher Ingraham kartläggde alla 3.111 län i kontinentala USA baserat på indexet "Natural Facilities" som används av regeringen för att bestämma ett områdes önskvärda klimat och omgivande landskap.

Washington Post

Enligt Ingraham analyserar US Department of Agriculture (USDA) sex "naturliga aspekter av attraktivitet", inklusive "milda, soliga vintrar, tempererade somrar, låg luftfuktighet, topografisk variation och tillgång till en vattenkälla" för att mäta de bästa och värsta ställena att bo.

Och enligt det naturliga bekvämligheterindexet är Ventura County, Kalifornien den enda mest önskvärda platsen att bo i Amerika. Faktum är att alla de tio bästa länen ligger i den gyllene staten också. Humboldt County, Santa Barbara County, Mendocino County och Del Norte County runda ut de fem bästa. Medan San Francisco County, Los Angeles County, San Diego County, Monterey County och Orange County rankar sex till tio.

Känn inte så illa om ditt län inte gjorde allt så bra i den här rankningen. Som Ingraham påpekar kan de naturliga bekvämligheter som föredras av USDA inte stämma överens med din personliga preferens.

Klicka över till The Washington Post för att hitta ditt län på den interaktiva kartan och låt oss veta i kommentarerna om du godkänner rankningen.