Bob Dylans tidigare Harlem-hem är nu till salu

Words at War: Apartment in Athens / They Left the Back Door Open / Brave Men (Juli 2019).

Anonim

Getty Images / The Corcoran Group

Ett landmärkt hem ligger tyst i Harlems historiska distrikt Saint Nicholas, som ibland påpekas i stadsrundturer. Den tidiga 1900-talet townhouse verkar som alla andra anspråkslösa stadshus från utsidan, men sväller med period accenter inuti.

Men det är inte den här egenskapens enda anspråk på historia: Radhuset var hemma för den berömda sångaren och låtskrivaren Bob Dylan i 14 år. Nu är det upp till 3, 7 miljoner dollar.

Du kan anta att ett hem som tillhör en berömd musiker har anteckningar om memorabilia tillägnad honom hela tiden (liknar Michael Jacksons "Thrilla Villa"), men från noteringsbilderna verkar Dylan ha tystnat när han sålde huset 2000. De nuvarande ägarna köpte den från Dylan för bara 650 000 dollar, enligt Curbed.

Corcoran-gruppen

Kvarteret, som är känt lokalt som Striver's Row, har sett ett antal berömda invånare under historien, inklusive musiker Eubie Blake och komponist Noble Sissle.

Relaterad historia

Warren Buffett säljer sitt Laguna Beach House

Med tiden har hemmet genomgått noggranna renoveringar för att bevara sina ursprungliga egenskaper. Den 5-sovrums, 2, 5-badrums radhus har originella fickor och vedeldörrar, sofistikerad kronformning, wainscoting och sex ursprungliga dekorativa manteldöbler. Typiskt för vagnshus, har detta hem en innergård som kan användas för utomhus underhållande och privat parkering.

Corcoran-gruppen

Också typiskt för bostäder byggda under början av 1900-talet leder en separat trappa till en butlers skafferi på salernivå från köket (troligen en gång som används för att servera mat till familjen eller gästerna), rapporterar 6sqft. På framsidan av huset leder en bredare trappa till en främre landning, en formell matsal och ett vardagsrum med en Juliet balkong.

Relaterad historia

Ivanka Trumps Park Avenue Lägenhet är till salu

Oak accenter hela lånar hemmet en form av värme och förtrogenhet - någonting man kan säga är också närvarande i Dylans berömda sånger som "Knockin" på Heaven's Door "och" Like a Rolling Stone. "Dylan har sedan dess handlats i Minnesota. i de kalla vintrarna i Midwest och East Coast för en varmare bostad i Malibu, Kalifornien.
Dra upp för att ta en titt på var den berömda musiker spenderade 90-talet och en del av 80-talet.

Corcoran-gruppen

Corcoran-gruppen

Corcoran-gruppen

Corcoran-gruppen

Corcoran-gruppen

Corcoran-gruppen

h / t: 6sqft