Innan + Efter: En spansk stil Hem är Reimagined i sant LA Fashion

Anonim

Monica Wang

När Creation & Cultivate grundare, Jaclyn Johnson, bestämde sig för att hitta sitt drömhem, var en sak avsiktligt avstängd från sin önskelista: perfektion.

"Min man och jag letade efter att köpa ett hus i över ett år. Men vi tittade på många hus som redan var färdiga", säger Johnson. Hittar ett dödsfall, vän och professionell hemmafru Lyndsay Siegel gick in med råd - för att avstå från perfektion - det skulle förändra Johnsons hemsökning och leda henne till en 1924 spansk bungalow på östra sidan av LA

Relaterad historia

12 av de vackraste rummen i Los Angeles

"Vi överförde vår sökning till bostäder som inte var perfekta, men var inte helt i skum, " säger Johnson och vidarebefordrar den visdom hon upplevde från upplevelsen, på ungefär samma sätt som hon gör genom sina konferenser.

Inredningen av det 3-rumiga, 2-badrumshuset skulle också återspegla den samarbetande andan i Create & Cultivate på ett sätt. Johnson kallar varumärken som Havenly och Kohler och designervän Whitney Lee Morris för att hjälpa henne att kartlägga en plan för att klä ut rymden.

Lyckligtvis var grunden för hemmet väl upp till par, med gott om kvadratmeter, stort flöde och ett ombyggt garage ut tillbaka som Johnsons man, en konstnär, kunde använda som ett utrymme att arbeta hemifrån. "Vi hade mycket lek med avseende på renoveringar", säger Johnson.

Monica Wang

Den största nackdelen? Huset, i äkta 1920-talets stil, hade ett överskott av väggar. "Vad jag fick reda på är att med många hem som byggdes på 20-talet och 30-talet, var det mycket att betrakta som en lyx, där det nu finns en öppen golvpanel, " säger hon.

Med några 19 eller så borttagna väggar kunde Johnson och hennes team fokusera på att skapa den bekväma, chic chicago i Kalifornien som hon alltid hade drömt om.

Dra upp för att se hur omvandlingen tog form.

INNAN

Monica Wang

EFTER

Monica Wang

I vardagsrummet, som Johnson säger är hennes favoritrum i huset, Darbuka-mässingens soffbord, isländsk fårskinn, flätad hampjutpouf, betjäntjutduk, Uno 2-delars soffa och Tesso-bronsbokskåp är av CB2.

KÖP NU

INNAN

Monica Wang

EFTER

Monica Wang

AlamyMonica Wang

Trots en stil som lutade mer färgstark och eklektisk i det förflutna, gick Johnson in i det här projektet och syftade till ett sömlöst utseende över hela huset. "Detta är det första huset som min man och jag bodde i tillsammans från början, så jag ville att det skulle vara mer könsneutralt ... inte för spridd", säger hon.

I matsalen (ovan) är Busebordet av All Modern och Lucy stolarna är från Joss & Main. Alto Compass lampan är av Cedar & Moss. I gästbadet (nedan) är tapetet av Hygge & West och Marabou fåfänga är av Kohler.

KÖP NU

INNAN

Monica Wang

EFTER

Monica Wang

Monica Wang

Går in i dekorationsfasen av hennes renovering, fann Johnson sig själv på färgglada föremål som skulle dyka in, säger ett Instagram-foto. "Men Whitney [Lee Morris] föreslog att gå mer klassiskt vit och sedan ta in roliga accenter i inredningen, " säger hon. "Åtminstone benen skulle vara något du kommer inte vara över i ett år."

Ett gäst sovrum har en parallell säng från Design inom räckhåll.

KÖP NU

INNAN

Monica Wang

EFTER

Monica Wang

Monica Wang

Johnson heter inredningsarkitekter Kelly Wearstler och Jonathan Adler bland hennes största inspirationer ("Jag älskar hur han älskar guld", säger hon om Adler) tillsammans med Instagram-stjärnor som Emily Henderson och Sarah Sherman Samuel.

Sovrummet har en Hansen-säng och Hauser nattduksbord från High Fashion Home. I master badrummet är diamant Escher kakel från Fireclay Tile.

KÖP NU

INNAN

Monica Wang

EFTER

Monica Wang

Mint green cabinetry dyker upp mot den annars neutrala paletten i köket. Bänkskivorna är Cambria kvarts; mässingslådddragningarna är från CB2.

KÖP NU

INNAN

Monica Wang

EFTER

Monica Wang

Utomhusutrymme var högst upp i Johnsons önskelista när man letade efter ett nytt hem. "Utomhusutrymme var stort. Vi har en hund och hade inget utrymme i vårt tidigare hem för att han skulle springa runt", säger hon.

Utomhusfärgen tillhandahålls av Dunn Edwards; Ember eldstaden, Chuck logghållare, Chriss sticka svart puff och Tropez naturlig soffa, allt från CB2.

KÖP NU