INNAN OCH EFTER: Hur man får raffinerad rustik rätt

You Bet Your Life: Secret Word - Tree / Milk / Spoon / Sky (Juli 2019).

Anonim

Courtesy of American Dream Builders

På söndagskvällens episod av Nate Berkus nya show, American Dream Builders, introducerades vi till ett par nästan oförlivliga, rustika stugor i Big Bear, Kalifornien, som fick full översyn tack vare de två tävlande lagen. I ett gästrum tacklat av "Team Red" bad designarna om att hantera ett rum som var tråkigt och trångt - mer som ett förvaringsutrymme för sängar än en mysig reträtt.

Courtesy of American Dream Builders

Och då ser efterkarlen ut? Ett utrymme som är ljusare med en raffinerad rustik stil. Den rätta balansen mellan färg och struktur i rummet gör utrymmet mer sofistikerat, medan de exotiska textilierna ger en överraskande touch. De tre domarna var awed av designer Dann Foley skapelse, med Nate Berkus kallar det, "allmänt tilltalande."

Courtesy of American Dream Builders

Hemligheterna till denna makeover framgång? En lättlagad säng, exotiska mönster och rätt mängd textur och färg kan göra att något rum sticker ut.

Älskar du denna makeover? Berätta för oss din favoritdel av transformationen!

Kolla sedan Housebeautiful.coms favorit FÖRE / AFTER från förra veckans episod ... och börja förbereda nästa veckas show, denna söndag vid 8/7 Central på NBC.