Skönhet & Badet

BADA MED MIG (Juli 2019).

Anonim

Fotograf: Andrew franska; LUXURY BATHROOM: Extraordinära utrymmen från Simple till Extravagant . Copyright © 2008 av Samantha Nestor. Publicerad av Cl

Fotograf: Andrew franska; LUXURY BATHROOM: Extraordinära utrymmen från Simple till Extravagant . Copyright © 2008 av Samantha Nestor. Publicerad av Cl

Ultimate Spa

Fly till en avkopplande oas genom att återvända till din egen privata fristad, spa-badet. För att få det lugnande utseendet på Mark Nichols bad, kolla in dessa spa-perfekta produkter.

Hämta Look: Spa

För att uppnå samma lugnande spa stil, börja med material och väggbeklädnader. Överväg att använda samma material i hela utrymmet för att hålla en konsekvent visuell. De smältande indigo nyanserna i Walker Zanger Mantra Mini-Brick-glasplattorna skulle göra en fantastisk grund.

Hämta Look: Spa

Subtly variera finishen på golv, badkar surround och armaturer för att undvika för mycket repetition.Try ett hållbart alternativ för golven. Trend Q terrazo kakel från Ann Sacks erbjuder en otrolig färgpalett och ett återvunnet innehåll på upp till 72% efterkonsumtavfall i vissa färger.

Skäm bort dig och lägg till ett fantastiskt badkar. Hitta en som du kan sjunka i, en som nedsänker dina axlar och knän. En av våra favoriter, Duravit Tubs Starck X, är diskret och minimalistisk design som bäst. Finns som inbyggd eller fristående.

För en verkligt personlig spa-upplevelse, kan ioDIGITAL ™ från Moengives du förbereda och återkalla upp till fyra perfekt temperatur- och vattenflödesinställningar med elektronisk precision. Med en knapptryckning på ioDIGITAL ™ fjärrkontrollen kan du börja duschen medan du fortfarande ligger i sängen. Att frigöra ditt sinne har aldrig varit lättare.

Fotograf: Andrew franska; LUXURY BATHROOM: Extraordinära utrymmen från Simple till Extravagant . Copyright © 2008 av Samantha Nestor. Publicerad av C

Boudoir

En boudoir är en fristad, en plats att dra sig tillbaka, ladda och koppla av. Och med lyxiga material, moderna bekvämligheter och innovativa rymdlösningar är det också ett tillfälle att bli kreativ. Se vår produktval för att få utseendet på designern Pamela Babey och Alan Deals vackra boudoir.

Skapa ett distinkt utrymme genom att använda exotiska material som Artistic Tile's Sinuous mosaic, vars förföriska mönster ger hyllning till den belgiska art nouveauarkitekten och designern Victor Horta. Tekniska framsteg som vattenstrålsågor möjliggör skapandet av sitt fritt flöde och ett anpassat inlägg.

Hämta utseendet: Boudoir

Använd kompletterande material på väggar och ovanpå fåfängligheter, som Artistic Tile'sBreccia Imperiale stone. Finishen är subtil och honad, men den svart, purpurfärgad och guldfärgningen är otroligt elegant.

För en överlägsen drenching showering upplevelse, installera både handhållna och regndusch duschhuvud med kroppsprayer. Velocity ™ tvåfunktionsregnregn från Moengoes från en 8-tums regndusch till en återupplivande sköljning med spaken på en spak.

Hämta utseendet: Boudoir

För att optimera rymden och reflektera ljus, placera frittstående fåfängor mittemot varandra, snarare än bredvid varandra. Ett par av dessa konsolbordstängligheter från Barbara Barrys Tuxedo-samling för Kallista kommer att skapa ett rikt, skulpturellt utseende.

Hämta utseendet: Boudoir

Nickelkranar ska glänna som smycken i ett boudoir-bad. Harrison Basin Set av Sherle Wagner, med korshandtag i polerat nickel, är säker på att bli bling dina handskar.

Hämta utseendet: Boudoir

För att mjuka boudoirens hårda kanter och material lägger du till en underbar kashmirkastning. Från 100% kashmir med fransar på båda sidor är Alessandra kasta från Frontgate den perfekta plockningen.

Unna dig lyxiga sängkläder. Den organiska strukturen hos dessa 100% bomullsrottar. Bordskivor från Fretteadd behövde värme på de hårda ytorna i utrymmet och linda björnen i högsta komfort.

Hämta utseendet: Boudoir

För ännu mer glamour, belys din boudoir med ovanligt tecken. Montera en elegant ljuskrona för en dos av gnista. Nancy Epstein installerade sin favoritkrona i badområdet, så hon kunde hälsa det varje dag. Kandelaren, från Baccarat, placerades strategiskt i mitten av utrymmet för att vara ett prydnadsstycke.

Koppla av och tune ut. Stimulera flera sinnen med utsökta doftljus som denna Wasabi Pear Candle från Nest.Anjou päron och färskt, ozonhaltiga noter infunderas med essensen av wasabi och ljuset kan brinna i nästan 50 timmar.

Försköna badet