9 tips för att vinna sovrummet förvaringskriget

9 MYTER OM ATT VARA VEGAN ☆ (Juli 2019).

Anonim

Meghan Beirele-O'Brien

1. Gå stort, eller gå hem. Wendy Labrum av Wendy Labrum Interiors rekommenderar att man inte sätter sig på en för liten nattduksbord, speciellt om man har en king size-säng. "Om sängen är stor, var inte rädd att gå stor på sängbordet eller gå till en mindre byrå istället", säger Labrum. "Scale-wise de arbetar mycket bättre och det maximerar det utrymme och erbjuder mer lagring."

2. Åh och förresten är nattduksbordet inte ett lagringsverktyg. Det är faktiskt för en handfull saker som måste vara omedelbart tillgängliga för dig, säger Karen Vidal av Design Vidal Interior Design. "Om du behöver mycket av din säng, hjälper en nattduksbord med lådor, säger Vidal. "Att kunna sätta ett ljus på väggen istället för på nattduksbordet kan ge dig mycket utrymme och få ytan att se mycket renare ut."

3. Ej all sänglagring skapas lika. "Tänk på vilken sorts säng du vill ha, vissa modeller tillåter sängen att dyka upp eller ha lagring inbyggd under", säger Labrum. "Jag vet med queen size-sängar, det är bra alternativ, annars går du till de låga, platta förvaringsbehållarna du kan köpa på vilken stor låda som helst. Du kan enkelt gömma dem med en vacker sängkjol."

4. Var inte rädd för inbyggda, anpassningsbara enheter. Sovrummen är ett av rummen med minst utrymme, om du kan anpassa det, kan du optimera det förklarar Vidal. "Installera en smart inbyggd kan eliminera behovet av andra möbler samtidigt som du utnyttjar hela utrymmet och får exakt vad du vill", säger Vidal. "Det är värt pengarna. Dessutom har vissa behållare eller organiserande butiker mer prisvärda inbyggda enheter som ger dig samma anpassade känsla."

Marcia Prentice

5. Matchy-matchy är över. " Får inte matchande sovrumsset, för varje bit är lika och det finns ingen variation", säger Labrum. "Det slutar också att man tränger ett utrymme, sakerna köps inte specifikt och är sjuka monterade eftersom de var en uppsättning. Nattdukarna är för små eller byråerna är för stora. Köp exakt vad du behöver för de olika utrymmena i ditt sovrum. "

6. Var hård på papperskorgen . Ett utmärkt sätt att röra för att bygga upp? Kasta inte bort saker när det behövs, så att du håller ett tillräckligt stort soptunna i ditt sovrum kan hjälpa till att hålla rummet städat säger Vidal. Var tuff, låt inte tidningar dröja eller använda vattenflaskor etc. Toss dem när du inte längre behöver dem.

7. Tydlig klädsel. Visst är det frestande att kasta alla dina kläder från veckan till en stor hög på stol i sovrummet, men tänk på den tid det kommer att ta dig på helgen för att lägga den och lägga bort det hela. "Använd en betongstav, så många som du kan passa i din garderob medan du fortfarande ser bra ut, " säger Labrum. "De håller kläder av golvet och oskränkt." Vilken nävepump betyder mindre arbete för dig senare.

8. Var inte rädd för att gå i vintage . Tror det eller inte, har vintage möbler en massa funktioner som håller mer än vad som möter ögat, tänker små lådor och fack. "Var på utkik efter multifunktionella delar", säger Vidal. "Till exempel ett skrivbord som kan öppna eller stänga, men kan också hålla dina smycken ovanpå det."

9. Sätt bort betyder att saker bara har en plats. Så smycken som du bär ofta känns som om det är överallt, men du vill inte hålla det i en låda, du kommer glömma att bära den. "Har ett stort smyckenfack, en plats där den är" borttagen ", säger Labrum. "Om du har lådutrymmet kan du även stapla brickorna för maximal lagring."