80 av de vackraste badrumsdesignerna

City - Vackra damer (80-tal) (Juni 2019).

Anonim

Douglas Friedman

När det gäller bra badrumsdesign är inspirationen oändlig. Oavsett om du pryder upp ett petitpulver eller överhäver en stor mästare, är det bästa sättet att börja först förstås inspirerad.
Här har vi avrundat upp 80 av våra favoritbadrum för de bästa idéerna för att förnya din egen.

Douglas Friedman

Royal Bathroom

Ett rymligt mästerbad i hotellägaren Alan Faena Miami Beach är täckt av marmor till golv till tak, med en Louis XV-spegel, Phillippe Starcke-stol och kandelabra skulptur av Peter Tunney, vilket ger stor inverkan på det lyxiga utrymmet.

Simon Upton

Golvfokuserat badrum

Befälhavaren badrummet i denna charmiga Greenwich Village lägenhet upprätthåller en monokromatisk palett, med eklektisk golv och stora tunnelbana kakel väggar som skapar rörelse i rymden. Guldbeslag, sconces och knoppar har en metallisk elegans.

William Waldron

Rustik vallmo Badrum

I ett avslappnat Lake Tahoe reträtt, har ett ljust och vintageinspirerat pulver rum en vallmo-beläggning av Trustworth Studios; en reproduktion av en 1800-talets CFA Voysey Arts and Crafts design. Moody blue trim ger en rik kontrast mot rosa, medan den rustika industriella fåfänga av Bradley ger en gammal vridning.

Patrick Cline

Sunny Children's Bathroom

Soliga nyanser och geometriska plattor animerar barnens badrum i inredningsarkitekt Carolyn Kressleys Tribeca-lägenhet.

Trevor Tondro

Boho Badrum

Ett sommarboho badrum är pläterat i ett vackert paisley-mönster, medan ett unikt stativ har en djärv marmoravlopp. En spegel av Arteriors låter en vintage känsla.

Julia Robbs

Mörkt och Sultry Badrum

En svart marmorfänglighet och rökt svart spegel skapar en sultrig badrumsstil i denna moderna lägenhet i Lower East Side.

Courtesy av Douglas Elliman

Revamped 1940s Badrum

Ett badrum i 1940-talet i Wilhelmina Models VD Bill Wackermans Beekman Place-lägenhet moderniseras med marmorplattor och blekgrå tapeter, medan ursprungliga badkar och sänkfästanordningar bevarades.

Paul Costello

Romantiskt blommigt badrum

Ett blommande pulverrum i New Orleans Manse låter väggarna prata. Blommig tapet av Ellie Cashman är ihop med en tvättställ och inredning av RH, Restoration Hardware, en spegel från Design Within Reach, och sconces av Jonathan Adler.

Nicole Franzen; Sarah Elliott

Zen Badrum

Naturmaterial gör ett uttalande i detta helgedom i ett master badrum. Ett tak och väggar klädda i utilitaristiska manila rep används för att skydda badrummet från utomhus. De mjuka och flätiga väggarna omsluter utrymmet och erbjuder också ett taktilt element till rummet, som öppnar till sovrummet.

Patrick Cline

Cocoon-liknande master badrum

Inredningsarkitekt Carolyn Kressleys master badrum framkallar en lugn, kokongliknande lugn tack vare varma neutraler. Den minimalistiska paletten är förhöjd med textur-spelning genom unika kakel och guldkantade marmorfärger.

Courtesy av Scott Frances för Related-Oxford

City Skyline Badrum

Ett ljust och ljust Hudson Yards-badrum spelar upp utsikten över horisonten med en naturlig palett och snygga ytor.

Douglas Friendman

Spegelförrådat badrum

Speglar gör ett smalt badrum i denna Tuxedo Park, New York hem ser rymligare ut. Handfatets beslag är av Kallista, och hämmen är från HomeGoods.

William Waldron

Cerulean Blue Bathroom

Kakel med Original Style ger ett vitt och cerulean schema en snygg twist i detta Bordeaux, Frankrike badrum designad av Michael Coorengel och Jean-Pierre Calvagra. Rummet har också ljusbelysningsarmaturer och ett målat smidesjärn från 1800-talet.

William Abranowicz

Beachy White Bathroom

Den mörka fönsterramen och golv av lokal brunsten ger kontrast till den fräscha vita av franska designer Christian Liaigre's St. Barts beach home. Den vita sinken och dess beslag är av Volevatch, och hyllorna och stålramspegeln gjordes av lokala hantverkare.

Eric Piasecki

Skulpturellt badrum

En Harry Bertoia-skulptur som hänger ovanför badkaret ger en konstnärlig touch till masterbadet i ett Greenwich Village-radhus, designat av Joe D'Urso.

William Abranowicz

Violett Marmor Badrum

Väggarna och golvet, mjuka i Calacatta Viola marmor, ger drama till badrummet i denna avslappnade lägenhet i New York City. Vanity och badkar är av vattenverk, inredning är av Lefroy Brooks och sconces är av ozon.

Eric Piasecki

Aqua Floral Badrum

Bold tapeter från Secondhand Rosein lägger till en splashy färgsticka till en New York City hem dekorerad av inredningsdesignern Katie Ridder. Sconcesna är från Liza Sherman Antikviteter och diskbänken är skräddarsydd.

Eric Piasecki

Rustikt Checkerboard Badrum

Detta familjehem i norra Kalifornien ger struktur till ett underbart badrum med kontrollpanelmålade golvbrädor i Farrow & Ball's All White. Badkaret är av vattenverk, handfat och tillbehör av Lefroy Brooks och en målning av Hugo Guinness. Väggarna är målade i Benjamin Moores vitduva.

Richard Powers

Abstrakt Badrum

Pulverrummet i detta nybyggda New York Ranch hus har en svartvitt väggmålning av Shantell Martin och wainscoting målade i Benjamin Moores midnatt.

William Waldron

Cream and Gold Badrum

Designer Ellen Hamilton tar rustikt liv till en ny nivå av sofistikering på den unga familjen hästgård utanför Philadelphia. Badkaret i masterbadet är av Agape, fåfänga är en anpassad design, barnets stol är Regency, sconces är av Eric Schmitt, och taklamporna och badkarbeslag är av vattenverk.

Björn Wallander

Floral Ceiling Bathroom

Designer Patrick Punty's Oakland bungalow springer mönstrade väggar till förmån för ett dramatiskt tak täckt av Cole & Son tapeter. Badrumssängen är av stenskog, kranen är av vattenverk, och bysten i Napoleon är antik.

Eric Piasecki

Vit Marmor Badrum

I designer Kevin Dumais mitten av århundradet moderna Tribeca loft, väggarna och golvet är klädda i vit dolomit marmor. Badkaret och inredningen är av Lefroy Brooks, avföring är från Room & Board, och konstverket i korridoren är av Robert Janitz.

Alyssa Rosenheck

Mönstrad Kakel Badrum

För mästarbadet i designern Katie Hackworths Medina, Washington-hem, använder hon rena tunnelbana med marmor, en svartvitt klyftabadkar och industriella stål- och glasdörrar för att ge ett skarpt utseende, vilket ger en färgbalans med cement golvplattor.

Richard Powers

Trä och Marmor Badrum

En utsmyckad skräddarsydd spegel bryter upp de rena linjerna på gästbadet i detta hem i Guadalajara, Mexiko. Handfatet är av Alape med inredning av Dornbracht; disken är Carrara marmor.

Mikkel Vang

Rökigt Marmor Badrum

Blå Bardiglio-marmor ger en havseffekt till mästarbadet i detta norra New Jersey hem. Badkaret av Kohler har inredning av Dornbracht.

Simon Upton

Espresso och Cream Badrum

Ebonized vit ek skåp sitter bredvid en stol och ottoman betruda i en sammet av Rose Tarlow Melrose House i Courteney Cox Kalifornien hem,

William Abranowicz

Lekfull Bakgrund

Kalifornien coola regler dagen i gästbadet i detta rustika LA hem. Stolen är stoppad i delstaten Kalifornien, sinken och inredningen är av Waterworks, den egna väggbeklädnaden är av Nathalie Lété, och dörren är målade i Farrow & Balls Studio Green.

Douglas Friedman

Elegant lagringslösning

För att kompensera för det begränsade lagringsutrymmet i Marisa Tomeis Manhattan-lägenhet i Oscarprisvinnaren, tillkom ett Empire-skåp med Cole & Son-tapeter. Handfat och tillbehör är av vattenverk, spegeln är av Made Goods, sconces är av Aerin och tapetet är av Sister Parish Design.

Björn Wallander

Spegelväggad badrum

Ann Pyne, chef för ett av Americas äldsta och mest framstående designföretag, designade detta petite badrum för en Manhattan-klient som använde speglar för att få ett litet utrymme att se större ut. Ett fotografi av Luisa Lambri hänger över badet.

Stephen Kent Johnson

Rött rött badrum

Det lilla badrummet i denna penthouse i Greenwich Village får en utesluten dos av karaktär av etsningar av James Brown. Kakel och sjunka är ursprungliga, medan takljuset är av federistiska.

Omvandla ditt badrum till ett spa i hemmet.