7 misstag du gör på ditt öppna hus

7 SCAMS in Cancun and Playa del Carmen, Mexico (Juni 2019).

Anonim

Getty Images

Öppna hus är enkla, eller hur? Du låter potentiella köpare till ditt hem och när för ett erbjudande att rulla in. Jo, ja ... sorts.

Många säljare inser inte att det är lite mer än det. Faktum är att en bra mängd prep krävs för att koppla en potentiell ny husägare, och det börjar med att rätta till dessa vanliga misstag:

1. Lämna personliga föremål på gården. Framgården är det första som dina gäster ser, så se till att det är obefläckat. Du vill att potentiella köpare ska fokusera på hemmet sämre klagomål - inte din samling av gårdsredskap. Och som Realtor.com påpekar, gäller detta även utomhusinredning.

2. Försummelse av landskapsarkitektur. När man talar om trädgården bör man också se till att gräset är snyggt snitt och alla blommor eller buskar är i god form. Ingenting gör köparen snabbare än en tanke på potentiellt gårdsarbete.

3. Inte rensa bort röran. Du kanske inte märker de oförskämda högar med tidningar på kaffebordet eller de tomma vattenflaskorna som sitter på nattduksbordet, men dina besökare kommer definitivt att göra det. Se till att du rengör varje yta i hemmet och städa bort eventuell röran i sikte.

4. Ignorera obehagliga luktar. De fina reklamfilmerna är på någonting, folk verkar verkligen vara "näsblinda" till dofterna i sina egna hem. Ljus några ljus i varje utrymme för att se till att dina gäster inte stängs av med en lukt du har slutat märka var där.

Getty Images

5. Gör någon del av huset utanför gränserna. Som Tara-Nicholle Nelson, Trulias fastighetsexpert påpekar, blockerar åtkomsten till ett visst rum, eller till och med något så litet som en garderob, undergräver det verkligen hela spetsen för ett öppet hus. Om varje tum av ditt utrymme inte är redo att ses, kan det vara bättre att skjuta upp showningarna.

6. Spela musik. Medan du kanske tror att de lugnande ljuden i ditt favoritjazzalbum ger atmosfär till utrymmet, är potentiella köpare mer troliga att du försöker maskera oönskat ljud, som en närliggande motorväg eller högljudd radiator.

7. Lämna smycken eller värderingar i vanlig syn. Den här är faktiskt till din fördel, inte potentiella köpare. När du öppnar ditt hem till allmänheten vet du inte vem som ska dyka upp, eller vad deras avsikter är, så det är alltid bättre att vara säker än förlåt, och det betyder att du håller dina prisade ägare under wraps.