5 olika takdesign stilar över hela landet

???? Exclusive Ceiling Design Ideas - Different Types of Ceilings | Designs, Textures, Materials... (Juli 2019).

Anonim

Med eteriska, ljusa rum och öppna planlösningar är det lätt att se varför stadsytor över hela landet älskar loft.

Men inte alla loftutrymmen skapas lika. De rika strukturerna och djärva färgerna i Los Angeles, till exempel, är en kontrast till de gritty workhorse-materialen och shiplap i Nashville.

Läs vidare för mer om designelementen som gör loftet unikt i fem storstäder.

San Francisco: Vintage Inredning + Moderna accenter

Heder av Ken Fulk

Den skiktade utseendet på det här loftet, beläget i ett tidigare Cadillac-återförsäljningsföretag, är särskilt till stadens stränder som möter gatorna.

Designer Ken Fulk kombinerar en Biedermeier-soffa som är täckt av smaragdgrön skinn på läder med en uppsättning antika tyska antler stolar för en curated atmosfär som är helt egen. Placeringen av möblerna i mitten av rummet skiner ett ljus - bokstavligen - på dessa bitar, medan en trappa av svartat stål och en Charles Goldie-målning lägger till ett skulpturalt element i utrymmet.

Spänningen mellan vintageinredning och moderna accenter är uppenbart - och till Fulk, det är vad som definierar lofts i hans hemstad. "På många sätt är denna divergens av höga möten låga representativ för San Francisco som en stad där upptown uppmuntras att möta centrum, " han säger. "Enligt min mening är det där magiken ligger."

Chicago: Texturerade Väggar + Skulpturbelysning

Courtesy of Homepolish

Den lummiga arkitekturen i Windy City gör sin väg inuti denna moderna lägenhet i Chicago. Enligt designer Guinevere Johnson of Homepolish definierar en krävande smak i material och konst Chicagoans hem.

Ta till exempel den skulpturella belysningen i den här lägenheten. "Chicagoans älskar att splurge på bra armaturer och se dem som en del av sin konstsamling", säger hon. Det passar då att Johnson beskriver vitkalkt tak och grå färg som en trend - dessa val gör det möjligt för hennes klienters konstverk att ta sig i centrum.

De texturerade väggarna i detta hem är gjorda av balanserade korgvävskivor och avspeglar de tunna och sneda färgerna.

New York: Vibrerande färg + flytande väggar

Courtesy of Drake / Anderson

Det finns inget sätt att definiera New York City-stilen, men dramatiken i Jamie Drake's TriBeCa-loft är verkligen värt en nick.

Lägenheten är översvämd med naturligt ljus, och för att bäst dra nytta av utsikten, drake Drake subtilt heden och matsalen på båda sidor av utrymmet. Den flytande väggen, som bryter ut den öppna planlösningens vardagsrum, är belagd i en vibrerande lila, vilket gör en expansiv rymdkänsla mer intim.

Intentionella val - som det här museet värdiga konstverket - ger utrymmet en lekfull ande som speglar det varierade området utanför dess dörrar.

Los Angeles: Bohemian Inredning + Progressiv Konst

Joyce Pickens

Los Angeles estetiken är luftig och varm, som ses i denna bohemiska lägenhet som ägs av MTV-stjärnan Carlson Young och hennes förlovade, Isom Innis.

Designers Joyce Pickens och Caroline Walkup ställs ihop med moderna och vintage bitar - som denna knäppta ljuskrona och midcentury sidobord - för att återspegla parets rock-n-roll stil. "LA lofts, med sina inneboende starka vita väggar och cementgolv, kan ofta känna sig kalla och sterila", säger Pickens. Så designduoen upped kontrast med matt svart färg och progressiv konst.

"Med all energi i staden som surrade nedanför, ville jag se till att utrymmet återspeglade den energin, men också tillåtet för reflektion och avkoppling", tillägger Walkup. Den neutrala mattan och hängande gröna lägger till en värme som gör utrymmet välkomnande.

Nashville: Shiplap Accents + Marmor Bänkskivor

Courtesy av Jason Arnold

Pulsen i Nashville kan slå till countrymusik, men den framväxande foodie-scenen och fördjupningen av unga kreativa typer har förvandlat stadens skönaste stadsdelar till en hipster-fristad de senaste åren.

Men om den södra staden förmanar visioner av masonburkar och ladugårdar, är det felaktigt.

På detta loft - beläget i Werthan Bag Company: s tidigare fabrik - designare valde Jason Arnold att omfamna rymdens industriella förflutna: Den varma gråfärgen moderniserar de utsatta tegel- och ursprungliga trägolv, samtidigt som man betonar lägenhetens stora 18-meters tak.

En shiplap backsplash inte bara lägger textur på väggarna, det tar upp storleken på lägenheten utan att det påverkar den stora atmosfären. "Marmor bänkskivor lägger till en förfining till utrymmet, men betraktas fortfarande som ett arbetshårsmaterial, " tillägger Arnold.