35 svartvita badrumsinitiativ som aldrig kommer att gå ut ur stilen

Så framkallar du svartvit film - quick and dirty! (Juni 2019).

Anonim

Richard Powers

Från slanka stadslofter till rustika bondgårdar misslyckas dessa två färger aldrig att höja estetiken i ett utrymme. Här hittar du våra 35 bästa badrumsdesigner i klassisk svartvitt för ett överflödigt utrymme som alltid kommer att vara i stil.

Douglas Friedman

Art Deco Badrum

I denna art deco-kudde i Chicago är mästarens bad anpassade vanities i belgiska svarta marmor som stöds av bronsben. Vattenverk sänkorna har Barber Wilsons & Co. mässingsbeslag; Collier Webb sconces och Charles Edwards taklampa är anpassade, och golvet är belgisk svart marmor med bronsinlägg.

Simon Upton

Förgyllt modernt badrum

I den här Manhattan-lägenheten har det maskulina badrummet ett handfat från Urban Archaeology. Armaturerna är av vattenverk, skåpen är svart glas med mässing, väggarna är klädda i Saint Laurent marmor och golvet är kalksten.

Björn Wallander

Svartvitt marmorbad

I designerhuset Christopher Noto i Paris uppmärksammas ett tygbelagt, geometriskt ljusarmatur och en stor guldramad väggspegel i marmorrummet. Badrumssängen och badkaret är anpassade mönster och inredningen är antik. Den japanska skärmen på väggen är från Edo-perioden.

Björn Wallander

Spegelbad

Speglade väggar är ett av de enklaste sätten att skapa illusionen av mer utrymme. Ann Pyne, chef för ett av Americas äldsta och mest framstående designföretag, designade detta petite badrum för en Manhattan-klient med det gammaldags tricket. Ett fotografi av Luisa Lambri hänger över badet.

Laura Resen

Monokromatisk Badrum

I modeexec Trent Wiseharts hem i South Orange, New Jersey, är det lilla badrummet utsmyckat i varierande nyanser av grått. En 1920-talets venetianske spegel hänger över diskbänken och plattorna är av vattenverk.

Trevor Tondro

Svartvitt marmorbad

För ett badrum som är lika imponerande som utsikt över Central Park, finns sink och badkarbeslag av Dornbracht och golvet är marmor.

Richard Powers

Svartvitt pulverrum

Pulverrummet i detta nybyggda New York Ranch hus har en väggmålning av Shantell Martin och wainscoting målad i Benjamin Moores midnatt.

Stephen Kent Johnson

Black Tub, White Tiles

I Amanda Seyfrieds Catskills reträtt har marmorbadets anpassade fåfänga inredning av Waterworks, sconceen är från Design Within Reach, golvplattan är av Heath Ceramics, och pärlstavet är målade i Farrow & Ball's Dimpse.

William Waldron

Rustik och monokromatisk

På en ung familjens hästgård utanför Philadelphia tar designer Ellen Hamilton rustikt liv till en ny nivå av sofistikering. Badkaret i masterbadet är av Agape, fåfänga är en anpassad design, barnets stol är Regency, sconces är av Eric Schmitt, och taklamporna och badkarbeslag är av vattenverk.

Ricardo Labougle

Svart, Vit och Röd Design

Ett London Townhouse spelar med färg i hela hemmet, inklusive det röda, vita och svarta mästarbadet. Badkaret är av Villeroy & Boch, stålfacket är en skräddarsydd design, garderobsdörrarna har svartlackat ramarinsats med röd silkeklädsel och fotografiet är av Pablo López Luz.

William Abranowicz

Uttalande Bakgrund

I gästbadet i en modern Kalifornien bondgård är en stol stoppad i delstaten Kalifornien, sinken och inredningen är av Waterworks, den egna väggbeklädnaden är av Nathalie Lété, och dörren är målade i Farrow & Ball's Studio Green.

Ricardo Labougle

London Townhouse Badrum

I ett elegant viktorianskt radhus ligger mästarsbadets vintagebassäng från Water Monopoly i London, duschen är omhuldad i Breccia di Massa och Vigaria Pink Marbles.

Björn Wallander

Svartvitvit strandkonst

Detta lilla gästbad i ett Hamptons sommarhus är förankrat av ett klo-fotbadkar som är originalt i huset och har inredning från vattenverk. Avföringen och konstverket är av Michael Dweck.

William Abranowicz

Historiskt badrum

Detta lilla masterbad i ett historiskt New York-hus har badkar, handfat, inredning och svart kalkstengolv av vattenverk. Kilim är från West Elm, sconces är av Vaughan och konstverk är från London och Paris.

Simon Upton

Antik Badrum

Detta Connecticut-weekendhus med midcentury-design har ett underbart mästerbad med stor stil: badkaret är av Sunrise Specialty och har inredning av Sigma, fåtöljet är antik, den ebonized Louis XVI-kommoden är från Duane och väggarna är målade i Benjamin Moore's Gray Uggla.

Simon Upton

Litet, vitt badrum

En circa 1950 mässingsspegel hänger i pulverrummet i Paris pied-à-terre som delas av designern Steven Volpe och hans affärspartner, Roth Martin, som ror San Francisco Gallery Hedge. Det franska hopfällbara stativet är vintage.

Kristoffer Johnsson

Minimalistisk badrum

Denna svenska bondgårdens badrum tar svartvitt från klassisk till rustik. Thevintage badkar har inredning av Mora Armatur och golvet är kaklat med Carrara marmor.

Roger Davies

Öppna badrummet

I detta snyggt eleganta hem i Tampa, Florida, designad av Nate Berkus, erbjuder en sfärisk ljuskrona och en repurposed bokhylla kontrasterande skuggor till det ljusa vita, luftiga utrymmet.

Simon Upton

Svart och vitt dramatiskt badrum

I det här Manhattan-loftet gör svartvit design i gästbadet ett rent, djärvt uttalande. Badkaret och diskbänkarna är av Barber Wilsons & Co., och färg-på-spegelkonstruktionen är av Rashid Johnson.

William Waldron

Kaklat badrum

En Louise Bourgeois skulptur undersöker ett badrum i den franska arkitekten Jacques Grange Paris lägenhet. Badkaret, handfat och kran är av L'Epi d'Or och inlägget marmorgolv är baserat på ett bysantint mönster. Kandelaren från 1800-talet lägger till ett stänk av guld till det annars svarta och vita utrymmet.

William Abranowicz

Vit Marmor Badrum

En Greenwich Village pied-a-terre för designers till stjärnorna Waldo Fernandez och Tommy Clements erbjuder en touch av modern svartvit design i hög stil. Sconces är av Ozone, badrummet fåfänga och badkar är av vattenverk, och inredning är av Lefroy Brooks. Väggarna är mjuka i Calacatta Viola marmor.

Simon Upton

Svartvitt badrum

Denna West Village lägenhet, som tillhör designern S. Russel Groves, visar upp ett badrum med perfekt förenklad stil. Thesink är av Duravit och beslag är av Arne Jacobsen för Vola.

Simon Upton

Svartvitt mästerverk Badrum

Ett Notting Hill radhus mästerbad är mjukt i svart Nero Marquina marmor, en slående kontrast till den stora vita sjunken. 1950-talet slipper stol är av Ico Parisi, och 1950-talet vas av Ercole Barovier hittades på en Paris loppmarknad.

Simon Upton

Ek Badrum

Skåp- och spegelramen i Courtney Cox huvudbad är eboniserad vit ek. De kontrasterande svarta hängljusen är skräddarsydda. Handfatets beslag är av vattenverk, stolen och ottomanen är stoppade i en sammet av Rose Tarlow Melrose House. Konstverket är av Cox far. Tour resten av hemmet här.

Mikkel Vang

Loft badrum

Detta Manhattan loft gör ett klassiskt färgschema glamoröst och sofistikerat. Badkaret, inredning och kakel i masterbadet är alla av Waterworks, och tapplampan är av JF Chen.

Douglas Friedman

Svart badrum

Svart, med hint av vitt, låna lyx till mästarens bad i detta hem i Tuxedo Park, New York. En 18-årig stege-stol och en 1920-handduksstativ i rummet, sinkbeslagen är av Kallista, och hämmen är från HomeGoods.

William Waldron

Luftigt, vitt badrum

Denna luftiga mästare badrum i Meg Ryan stranden hus, designad av Marsha Russell av Satinwood, visar bara hur avslappnad och breezy ett svartvitt färgschema kan vara. Det antika keramiska badkaret är från LooLoo Design, handdukstängerna är av Rocky Mountain Hardware, och mosaikgolvet ligger vid Daltile. Besök hemmet här.

Douglas Friedman

Metalliskt badrum

En cirka 1960-talets silverlampa av Sarfatti ger en slående metallisk höjdpunkt till detta svartvita mästerbad. Badkaret är av vattenmonopol, sidobordet är av Achille Salvagni, och väggarna är mantlade i marmor.

William Abranowicz

Vitlackat Badrum

Detta mästerbad på Manhattan har utsikt över Central Park-reservoaren i en lägenhet som tillhör Ralph och Ricky Lauren. Vitlackeringsskåp - med Thassos marmorplattor och golv - skapar en ren, skarp estetik.

Simon Upton

Elegant badrum

Designer Philip Vergeylen förvandlade ett traditionellt London radhus till en elegant och elegant oas, komplett med ett slående gästbad. Vanity, toppad i Thassos marmor och duschvägg är skräddarsydda, och inredningen är av Lefroy Brooks. Sconce lampskärmarna lägger till en snygg färgkollektion till det annars svarta och vita utrymmet.

20 Beach-Style Badrum som fungerar året runt