35 bästa sätten att utforma ett soffbord i ditt vardagsrum

52 Amazing Organization Tricks for a Stress Free Home (Juli 2019).

Anonim

Stephan Julliard

Medan en kombination av blommor, böcker och brickor är en tidlös sätt att utforma ett soffbord, finns det ingen anledning att inte experimentera med mer kreativa idéer. Här lyfter vi fram 35 smarta sätt att lägga till lite extra känsla på ditt soffbord.

Laurel & Wolf, James Tabb

Tänk på ett glaspapper

När du syftar till att visa upp en betydande mängd tillbehör kan ett soffbord med glasplatta balansera. Det tar inte så mycket visuellt utrymme som en träträdesign, och det håller fokus på din bildskärm.

Cynthia Lynn

Gå till ett uttalande stycke

Om tanken på att blanda dekorativa föremål, blommor och böcker verkligen inte är din stil, välj ett uttalande som speglar din personlighet. Ett iögonfallande skulpturellt objekt eller vas med dina favoritblommor är ibland allt som behövs för att slutföra en vardagsrumsdesign.

Stephan Julliard

Väva i en sentimental artikel

Oavsett om det är en familj arv eller en keramik som du har uppskattat i åratal, med ett sentimentellt inslag i din soffbordsinredning, lägger du till en speciell touch. Dessutom är det den perfekta konversationsstartaren, vilket är nödvändigt för varje interiör.

Alyssa Rosenheck

Lägg till en luft av Mystery

En mässingskloche är den singulära (och något mystiska) bordsduksredskap i vardagsrummet av designern Shawn Andersons land-möter-gotiska bondgård i Memphis.

SHOP THE LOOK

Björn Wallander

Håll dig till en enda färg

Cirka 1950 Sphere cocktailbordet och lampan i detta vardagsrum i Buenos Aires är av Jean Royère. En enkel vit skål och blomningar lägger till rummets monokromatiska palett.

SHOP THE LOOK

Simon Upton

Lysa upp det

En duo av kandelabsor knyter samman detta vardagsrums guldelement i glamorös harmoni. Soffan från designern Jean-Louis Deniots samling för Baker finns i ett Martyn Thompson Studio-material, 1930-talets Jindrich Halabala-stolar finns i ett JAB Anstoetz-tyg, tappningcocktailbordet är av Paul Frankl och guldbordet är av Hervé Van der Straeten; 1920-talets ljuskrona från bronze och alabaster, som en gång hängde i Villa Kerylos i Frankrike, är inomhus-utomhusmattan av Galerie Diurne, konstverket är av Franz Kline och hyllan har en Roger Desserprit-skulptur (centrum) och en fransk lampa från 1940-talet .

SHOP THE LOOK

Stephen Kent Johnson

Gå minimalistiskt när möblerna är svåra

Designer Shawn Henderson parade ner soffbordet inredningen i det här rummet i Montana Montana. Den anpassade soffan, i ett JAB Anstoetz-material, är av Dune, 1950-talets stol (vänster) finns i ett Dedar-tyg och den egna fåtöljen är täckt av Arabel-tyg; 1930-talets apelsinlack-och-shagreen-skänk är fransk, 1900-talets Murano-glaslampa av Seguso, 1955-ljuskronan är av FontanaArte, den anpassade matta är av Beauvais, och de venetianska gipsmurarna finns i Benjamin Moores Stonington Gray.

SHOP THE LOOK

Eric Piasecki

Lägg till lite höjd

Ett fjädrande arrangemang håller stämningen i det här familjerummet mysigt, samtidigt som man lägger till höjd och drar upp ögonen på konstverket av Zipora Fried. Den anpassade sektionen är täckt av Great Plains och Donghia-material, cocktailbordet av Daniel Scuderi och ljuskronan av Trans-Luxe är båda anpassade, Ecart International-sconcesna är från Ralph Pucci, gardinerna är av Stark tyg och mattan är av Tai Ping; Väggarna är i ett Dualoy-läder, taket är målade i Benjamin Moores Bison Brown.

SHOP THE LOOK

Richard Powers

Visa din konst

En byst sitter på soffbordet från Indien i vardagsrummet av designer John Robshaws Connecticut hem. Vardagsrummet och dess tyg är av John Robshaw för Duralee; Fåtölj, anpassade banketter, och sidobord med ben-inlägg är alla Robshaw-mönster.

Björn Wallander

Blanda Rustik Med Raffinerad

Cocktailbordet inuti designer Rela Gleasons San Miguel de Allende hem är en inverterad polerad trädstubbe, en sten kvarnhjul fungerar som ett sidobord. En keramisk vas och en läderbunden bok håller klassen utseende.

SHOP THE LOOK

Douglas Friedman

Skapa nivåer av intresse

Ett soffbord med tre nivåer sätter scenen för drama i detta Chicago-vardagsrum. Den anpassade soffan, i ett JAB Anstoetz-material, är av Dune, 1950-talets stol (vänster) finns i ett Dedar-tyg och den egna fåtöljen är täckt av Arabel-tyg; 1930-talets apelsinlack-och-shagreen-skänk är fransk, 1900-talets Murano-glaslampa av Seguso, 1955-ljuskronan är av FontanaArte, den anpassade matta är av Beauvais, och de venetianska gipsmurarna finns i Benjamin Moores Stonington Gray.

SHOP THE LOOK

Eric Piasecki

Välj ett uttalande tabell

Om ditt bord gör ett uttalande på egen hand, är allt du lägger ovanpå det bara en bonus! Inne i ett PR maven New York City hem, soffbordet och golvlampan är av West Elm. På toppen hittar du en rad stilfulla böcker, färska blommor och chic prydnadssaker.

Shop Look

Trevor Tondro

Prova mer än ett bord

Den eleganta vardagsrummet i en Manhattan-lägenhet som designats av Jamie Drake och Caleb Anderson från Drake / Anderson har två separata sittgrupper och bord av olika storlekar i hela. Den glas cocktailbordet av Fredrikson Stallard är fylld med fjädrar, den runda sidobordet är av Holly Hunt Studio, lampan på den är av Charles Paris och den anpassade matta är av Tai Ping.

Shop Look

James Merrell

Accent With Stools

I vardagsrummet till ett helghem i Bridgehampton, New York, designat av Steven Gambrel, är cocktailbordet av Dos Gallos och toppat med flera vaser och brickor. Den petite Thebes-stilburna avföring som följer med den är vintage.

Shop Look

Ricardo Labougle

Byt till ett sidobord

Det här landet hus i sydöstra Uruguay, som byggdes på resterna av en 1810 vägarna allmänna butik, trotsar alla designkonventioner. I vardagsrummet har de även valt ett vintage sidobord från Frankrike istället för ett soffbord. En enda vas full av vildblommor drar ögat inuti det snyggt starka rummet.

Shop Look

Tim Street-Porter

Stagger Små Runda Kaffebord

Stanna inte vid en (eller två) små soffbord. Stagera tre bord i hela vardagsrummet och välj en annan accent för varje - säg en bok, ett ljus och en växt. Denna look fungerade bra i Ellen Pompeos Hollywood Hills hem.

Shop Look

Stephen Kent Johnson

Överst En Ottoman Med En Fack

Ge din ottoman en makeover genom att stylera ett bricka ovanpå det, vilket gör det perfekta stället att visa blommor, ljus och böcker, som i den här penthouse i Greenwich Village.

Shop Look

Richard Powers

Glöm inte blommor

Smyck ditt glas soffbord med färska blommor för omedelbar styling. Lägg till några buntar av böcker och personliga föremål för en eklektisk touch, som i denna upstate New York hem. Fena!

Shop Look

Ricardo Labougle

Accent med en maträtt

Om ditt soffbord är litet i storlek, som det som finns i den här duplexen i São Paulo, behöver du bara en av dina favorithantverkskålar eller tallrikar för att höja den - speciellt om resten av rummet har maximalistisk inredning.

Shop Look

RimBrindamour

Visa din samling

Stack böcker på ditt cocktailbord som grund för din samling av eklektiska knickknacks. I en lägenhet på New York Citys Sutton Place, prydnadsföremål och miniatyrskulpturer ger vardagsrummet en elegant men eklektisk atmosfär.

Shop Look

Mark Seelson

Välj för två långa tabeller

I New York-vardagsrummet av hotellägaren Ian Schrager lägenhet, delas två långa bord soffor. Själva visuell illusion är den dekorativa delen - enkel och effektiv.

Shop Look

Max Zambelli

Lägg till en Pouf

I vardagsrummet av Kate och Rem Reynolds radhus i Windsor Terrace, Brooklyn, är träcocktailbordet danska och det åtföljs av en puff. Extra sittplatser och texturspel? Ja tack.

Shop Look

Stephen Kent Johnson

Noggrant Stack Sets Of Books

I vardagsrummet av antikvitetshandlaren John Pope Charleston, South Carolina lägenhet, var uttalandet rött cocktailbord hittat på auktion. Den är täckt med noggrant staplade uppsättningar av böcker och en sänkning av prydnadsföremål som säkerställer att det färgstarka bordet fortfarande är synligt.

Shop Look

Matthieu Salvaing

Damm av dina Retro Finds

I Ibiza är detta vardagsrum utrustat med ett speglat 80-talss soffbord. De keramiska plattorna återspeglar mittpunkten och skapar en psykedelisk effekt.

Shop Look

Stephen Kent Johnson

Återvinna gamla material

Cocktailbordet i Charleston, South Carolina sittrummet gjordes av ett golvskiffer från ägarens far- och morföräldrars Missouri hem.

Shop Look

Hector Sanchez

Använd utrymmet underifrån

Kaffebordet i inredningsarkitekt William McClures tidigare Birmingham, Alabama vardagsrum är inte bara en abborre eller böcker, ljus och blommor, men en stash plats för kasta kuddar, som ligger under.

Shop Look

William Abranowicz

Ditch Your Table Legs

I spelrummet i ett hem i Los Angles är soffbordet tillverkat av en platta på cirka 1880 och är den perfekta höjden för att spela brädspel.

Shop Look

Simon Upton

Gå inte överbord

I vardagsrummet i en Paris-lägenhet som designats av Jean-Louis Deniot, nickas den svarta och vita cocktailbordet från Hagit Pincovici till det grå som finns i resten av rummet. För att låta stycket skina, är bordspåsar begränsade till ljusstakar och en dekorativ skulptur.

Shop Look

Mark D. Sikes

Bo på tema

Om du är en fan av nautisk inredning, ta den med till din soffbordsdesign. Detta korgbord passar perfekt med utrymmet på kusten.

Shop Look

Joshua Mchugh

Välj en färgstark bas

I vardagsrummet av inredningsarkitekten Kimille Taylors Upper West Side-lägenhet fylls mittbordet med ett glesa utbud av böcker och blommor (självklart), vilket gör att det bländande gula bordet kan skina för sig själv.

Shop Look

100+ av ELLE DECORs favorit inredningsdesigners