30 + vita badrum som kommer att få dig att känna dig serene

Städexpert Marléne Erikssons bästa knep - Nyhetsmorgon (TV4) (Juni 2019).

Anonim

Simon Upton

Du kommer inte kunna sluta stirra på dessa vackra (och obefläckade) all-vita badrum.

Joshua McHugh

Vit Marmor Badrum

Emmy Rossums New York City-badrum har en egen vanity med inredning av Kallista; Väggarna, diskbänken och golvet är fodrade i Ann Sacks-marmor, medicinskåpet är av Robern och sconceen är av Circa Lighting.

James Merrell

Lantgård Badrum

I ett återställt hus på Long Island, det vita tvättade badrummet har taklampor som är av Remains Lighting, väggarna är målade i Benjamin Moores Stonington Gray och fönsterramen är målad i Genteel Gray av Pratt & Lambert; Träfartygets konstverk hittades i Europa.

Stephen Kent Johnson

Rustikt vitt badrum

Befälhavaren bad av Amanda Seyfrieds Catskills hus har en egen vanity med inredning av Waterworks, sconce är från Design Within Reach, golvplattan är av Heath Ceramics, och pärlstavet är målade i Farrow & Ball's Dimpse.

Richard Powers

Globalt inredda badrum

John Robshaws Connecticut Country Home har ett handfat i övervåningen badet från Syrien, duschridån och matta är av Robshaw själv, sconce är av Schoolhouse Electric & Supply Co., och den spanska encaustiska golvplattorna från 1800-talet är från Michael Trapp .

Björn Wallander

Hamptons Chic badrum

Ett gästbadrum i ett hem i Hamptons har en klo-fots badkar, original till huset, med inredning från vattenverk. Avføringen är från Bloom, och konstverket är av Michael Dweck.

Trevor Tondro

Badrum med utsikt

Det är allt glam i denna Manhattan lägenhet med utsikt över Central Park. Befälhavarens badkar och badkar är av Dornbracht och golv och väggar är vit marmor.

Simon Upton

Svartvitt badrum

Fastän den här West Village-lägenhetens master badrum har svarta granitgolv är vitt utrymmet definierande färg. Diskbänkarna är av urban arkeologi och har Dornbracht-armaturer, sittdynan är täckt i en Holland & Sherry-terryduk, och takljuset och sconces är 1960-talet italienska.

Simon Upton

Spa-liknande vit badrum

Arkitekt Greg Tankersley och designer Carol Egan framkallade en Greenwich reträtt som är den perfekta blandningen av pastorala komfort och urban stil, med masterbadet som perfekt bevis. Badkaret från Kohler har inredning av Waterworks, Hans J. Wegner avföring är från Wyeth och 1970-talet Luigi Caccia hänge ljus är från Bernd Goeckler. Thassos golvplattor är från Fordham Marble och väggarna är klädda i venetiansk gips.

Pieter Estersohn

Enkelt men elegant vit badrum

I tv-producenten Ellen Rakites Chicago-hem, designad av Anne Coyle och Nate Berkus, är matsbadets rena vit estetik förankrad av en slående venetiansk spegel från Pavilion Antiques.

Björn Wallander

Statement-Making Badkar

I det här ljusa mästerbadet i Harlem är det iögonfallande vita badkaret av Waterworks. Armaturerna är av Perrin & Rowe och tvättstället är av restaurationsmaskinvaror. Den vita atmosfären är skuggad tillräckligt med ett mörkt trägolv.

Luke White

Serene White Bathroom

I det här engelska familjehemmet som är en gård-vänt-moderna bostad, har det luftiga vita badrummet en antik fransk spegel och ett badkar och inredning av Agape. Årgångsstolen är av Ernest Race.

Mikkel Vang

Minimalistisk Vit Badrum

I skådespelerskan Lori Loughlins badrum gör den välvda designen och den obefläckade vita paletten platsen för royalty. Den vita badkaret är av vattenverk och golvet är kaklat i Super Thassos marmor. Vanity och stol är skräddarsydda mönster.

Richard Powers

Marockanskt inspirerat badrum

En lugn oas för en ung brittisk resenär i Marrakech har ett fridfullt, spa-liknande badrum. Den vita Philippe Starck sjunken är av Duravit och spegeln är venetiansk.

William Abranowicz

Beach House Badrum

I fransk designer Christian Liaigre s St Barts strand hem, är gästbaden vit från golvbrädorna till taket - med bara en mörk fönsterram och golv av lokal brun sten för kontrast. Den vita sinken och dess beslag är av Volevatch, och hyllorna och stålramspegeln gjordes av lokala hantverkare.

William Waldron

Inomhus utomhus

I Meg Ryans strandhus, designat av Marsha Russell i Satinwood, känns det breezy master badrummet som en utomhus oas förde inomhus. Det antika keramiska badkaret är från LooLoo Design och handduksstängerna är av Rocky Mountain Hardware. Mosaikgolvet är av Daltile.

Roger Davies

Monokromatisk Badrum

Vitocksskåp är stjärnan i Monique Lhuilliers bad, tillsammans med ett komplementärt specialtillverkat ljusarmatur av Foundry. Fotografiet på disken är av George Hoyningen-Huene.

Simon Upton

Enkel Vit Badrum

John Mayers master badrum är lika lugnande som hans musik, med ett Carrara-marmorbadkar och matchande vita väggar. Golvplattorna är av Ann Sacks, en vävad avföring är från lägenhet 48 och handdukarna är Armani / Casa.

Simon Upton

Parisiskt badrum

I pulverrummet i en Paris pied-à-terre som delas av designern Steven Volpe och hans affärspartner, Roth Martin, som ror San Francisco-galleriet Hedge, expanderar vit färg visuellt det lilla utrymmet. Mässingsspegeln är ca 1950 och den franska hopfällbara stativet är vintage.

Max Zambelli

Vitt badrum med en pop färg

Ett stänk av blått i en väggskulptur av Helmut Pizzinini är tillräckligt med färg för detta vita badrum i en italiensk palats från 18: e centra. Sconce är av Ignazio Gardella och fåfängan är vintage.

Simon Upton

Elegant SoHo Badrum

I det här SoHo-loftet täckt badrummet helt i vit marmor, hänger en 1960-talets FontanaArte-armatur ovanför en cantilevered Carrara marmorsfack. En stor, framlösa spegel fortsätter den fridfulla tonen i den vita estetiken.

William Abranowicz

Lite poppar av färg i blommor och ett tryck av Andy Warhol är utropstecken i det annars vita mästarbadet på Drew Aaron och Hana Soukupovas Manhattan-lägenhet designad av Mark Cunningham. Sconcesna är av Ralph Lauren Home, årgångsstolen är från 40-talet och en lackad glaspall är från DDC.

Roger Davies

Vintage-Fyllda Badrum

En vit bas accentueras bara lite av jordnoter i detta gästbad, som har Vendome sconces av Thomas O'Brien för Visual Comfort. Det vita bjälkarna är från 1920-talet.

Björn Wallander

Kalifornien Cool Badrum

I en Kalifornien stuga dekorerad av Madeline Stuart, håller vitt det trånga utrymmet från att bli skuggat och rörigt. En ljusblå, elegant byxa ger precis rätt kontrast till vitt skåp, väggar, stol och bänkskiva.

Joshua McHugh

Lättfyllt badrum

I hemmet till arkitekten Lee F. Mindel of Shelton, Mindel & Assoc., Har det vita mästarbadet vattenverk, Kohler-badkar och kvartsitgolv. Stora fönster tillåter solljus att översvämma utrymmet och studsa av de vita våningarna.

William Waldron

Modernt badrum

I Jimmy Choo-designern Tamara Mellons Hamptons-hus är golv- och duschkabinen i masterbadet mjukt belagda med mosaikplattor. Mellon smög bara en blink av blått in i badrumsgardinerna (baserat på resten av hemmet, är nyansen tydligen hennes favorit).

Simon Upton

Feminint vitt badrum

I New York penthouse av modedesigner Jill Stuart, gör vit det moderna mästarbadet tidlöst skarpt. Utrymmeets glittrande kristalllampa ger utrymmet bara en pensel av femininitet.

William Waldron

Manhattan Chic badrum

I detta otroligt stilfulla mästerbad av Soho-loftet är väggarna målade i Benjamin Moores vitduva. Badkaret är av Duravit och antika speglarna är italienska.

Douglas Friedman

Glamoröst Vit Badrum

Vit får en glamorös twist i detta mater badrum, som har en circa-1960-talets armatur av Sarfatti ovanför ett vattenmonopol. Väggarna är klädda i vit marmor och den geometriska sidobordet är av Achille Salvagni.

Joshua McHugh

Minimalistisk Vit Badrum

I en Manhattan-lägenhet designad av Bruce T. Bananto hålls en badrumsstruktur minimalistisk med en vit färgpalett som matchar. Utrymmet visar en CaesarStone fåfänga och undermount sänkor av Kohler. Armaturerna är av Dornbracht, och den vita avfallspåsen är av John Brauer.

Richard Powers

Pattern-Play Badrum

Vita inramade speglar, en vitvit lampa och en minimalistisk fåfänga håller detta badrum i en modern Washington, DC, hem designad av Darryl Carter perfekt praktiskt men elegant design.

20 Beach-Style Badrum som fungerar året runt