25 snygga minimalistiska vardagsrum perfekt för stilig lounging

Anonim

Joshua McHugh

Vardagsrummet kan vara din favorit plats att samla med vänner och familj, och hålla det enkelt med din inredning är det bästa sättet att betona det. Ta en titt på dessa 25 eleganta vardagsrum som kommer att övertyga dig om att minimalistiska är vägen att gå.

Max Zambelli

Mysigt minimalistisk sittplatser

Ett sittområde i biblioteket av ett minimalistiskt toskanskt hem med utsikt över Maremma parklandskap; Le Corbusier stolarna är från Cassina och mattan är av Golran.

Stephen Kent Johnson

Rustik Minimalism

I en bergskedja i Montana låter stålramade fönster en modern kant till träpanelstugan, med utsikt över Rocky Mountains. De anpassade sofforna finns i ett Studio Four NYC-tyg, den anpassade soffan är täckt i ett Hodsoll McKenzie-tyg, och de anpassade svängstolarna och 1930-talets engelska vingstol är i tyger från ALT för Living. Valnötcocktailbordet är anpassat och 1950-talet österrikiska JT Kalmar golvlampor är från Bloomberry. En anpassad krokad matta från New England Collection har ett mönster baserat på en topografisk karta över hemets webbplats.

Douglas Friedman

Glänsande Retro Minimalism

I vardagsrummet i en Chicago-lägenhet är den anpassade soffan, i ett JAB Anstoetz-tyg, av Dune, 1950-talets stol (vänster) finns i ett Dedar-tyg och den egna fåtöljen är täckt av Arabel-tyg; 1930-talets apelsinlack-och-shagreen-skänk är fransk, 1900-talets Murano-glaslampa av Seguso, 1955-ljuskronan är av FontanaArte, den anpassade matta är av Beauvais, och de venetianska gipsmurarna finns i Benjamin Moores Stonington Gray.

Richard Powers

Minimalistisk konstsamling

I en NYC-lägenhet som ägs av konstsamlare, är ett par 1960-talsstolar från John Salibello i en Manuel Canovas-tyg, de anpassade sofforen är täckta i Holland & Sherry-tyger och Karl Springer-cocktailbordet (förgrunden) är från Mantiques Modern; 1960-talets stolar och kubor av rostfritt stål är av Maria Pergay, bordslamporna är av Andrea Koeppel, och gardinerna är av en Manuel Canovas silke-bomullsblandning; Konstverk på väggen är av (från vänster) Richard Prince, Rudolf Stingel, George Condo och Elizabeth Peyton.

Cyrill Matter

Understated Minimalistisk Lounge

En dagbädd gjord av en lokal hantverkare och ett Rajasthani-cocktailbord ger en lounge i Jaipur landsbygdens hem av en juvelspion.

Joshua McHugh

Kustminimalism

En minimalistisk strandhus på Long Island har en vintage alpaca-matta, en ottoman täckt av ett Kyle Bunting-hårdskinn och ett fotografi av Darren Almond. Väggarna och taket är målade i Benjamin Moores Super White.

William Abranowicz

Inomhusliv

En modern bondgård mitt i LA är lite land och mycket modern. Inom utomhuspoolen är anpassade betongstolar toppade med Brenda Antin-kuddar, Mats Theselius-stolens år 1990 är svenska, 1953 Bigfoot-cocktailbordet är av Paul Frank, och väggen är klädd i återvunna bondgårdskort.

William Waldron

Vitväggar gjorde kul

I vardagsrummet för modedesignern Erin Beatty och filmmakaren Lex Sidons West Village duplex, som designades av Lara Apponyi och Michael Woodcock of Work + Sea, möts vita väggar med avslappnad gult, blues och greener. Skinnsoffan är av Michael Felix, kärlekssätet är av Pinch, och Marcel Breuer stolarna är från Knoll.

James Merrell

Neutrala nyanser

I det neutrala vardagsrummet i ett helghem i Bridgehampton, New York, designat av Steven Gambrel, är Thebes-stilade avföring vintage, cocktailbordet är av Dos Gallos och abaca-matta är av Stark. Taket är målat i Super White av Benjamin Moore, med balkar i Armory av Pratt & Lambert.

William Waldron

Skandinaviskt Med En Twist

En West Village-lägenhet som ägs av Erin Beatty gör att skandinavisk minimalism känns frisk. Döns sektion är av Dwell Studio, den anpassade ottomanen är stoppad i Kvadrat-tyg, avföringen är av Alvar Aalto, och hyllsystemet är av Vitsoe. Uttalningsmattan, som grundar rummet i färgstark konsistens, är från Double Knot. Målningen är av Madeleine Huttenbach.

Simon Upton

Mörk Minimalistisk Design

Hallen i en elegant West Village-lägenhet har en anpassad soffa baserad på 1960-talets Harvey Probber-design och är täckt med en Ralph Lauren-silk sammet. Den franska cocktailbordet från 1970 är av Michel Boyer, bosättningstabellerna bygger på en Poul Kjaerholm-design, och konstverket är av Marilyn Minter.

Trevor Tondro

Moody Minimalistiska nyanser

I vardagsrummet på en Manhattan-lägenhet som designats av Jamie Drake och Caleb Anderson från Drake / Anderson, är sektionssofforna av Avenue Road täckta i en storvättarhår, och paret av vintage Gio Ponti fåtöljer är från Karl Kemp Antiques.

Björn Wallander

Raffinerad glamour

Det blir inte mer klassiskt än en glam Gramercy Park-lägenhet med elegant inredning. Detta vardagsrum pekar ner det luxuösa utseende till ett raffinerat, neutralt tonat utrymme. Den anpassade stolen är täckt av en Clarence House sammet och konstverket är av Assaf Shaham.

Joshua McHugh

Färgrik karaktär

I vardagsrummet av inredningsarkitekten Kimille Taylors lägenhet på New Yorks Upper West Side, är detta underdimensionerade bostadsutrymme väckt med ett par poppar av oväntade färger, som cocktailbordet från Taylor mönster och stolar som är täckta i en lila Maharam bomull .

Max Zambelli

Eklektisk Minimalism

I vardagsrummet av Kate och Rem Reynolds radhus i Windsor Terrace, Brooklyn, är soffan från ABC Carpet & Home belagd i ett tyg av Soraya Shah för Studio Four NYC, designutrymmet Kate Reynolds äger. Schäslan är av Timothy Oulton, cocktailbordet är danska, Akari hänge ljuset är av Noguchi, och han är nyanser av ett Rebecca Atwood-tyg. Den marockanska matta är tappning.

Joshua McHugh

Beach House Minimalism

I vardagsrummet av Meredith Melling och Zach Iscols reträtt på Marthas Vineyard, som designades av Ariel Ashe och Reinaldo Leandro från Ashe + Leandro, är soffan av Restoration Hardware täckt av ett perennials linne, Hans Wegner stolarna är stoppade i en Brochier tyg och valnötcocktailbord och pall är anpassade; Mattan är en vintage Tuareg, takbalkarna är Douglas gran, och rummet är målade i Benjamin Moores Super White.

Richard Labougle

Minnesvärt konstverk

Enkel inredning i kombination med minnesvärt konstverk kan bara resultera i de chicaste rummen. I vardagsrummet av Kris Ghesquière och Eva Claessens hus i sydöstra Uruguay, som de byggde på resterna av en 1810-vägsbutik, är de gula lammskulpturerna av William Sweetlove och målningarna och fjäderskulpturen är av Claessens.

Björn Wallander

Kalifornien Cool

I vardagsrummet av Patrick Printy och Dan Hollands Konst och Hantverk bungalow i Oakland, Kalifornien, är den anpassade soffan täckt av ett linne av Peter Dunham Textiles, ett par vintage John Stuart Clingman stolar är stoppade i en Ralph Lauren Home tartan, den byst på den egna cocktailbordet är av Oly och mattan är från Iran. Eldstaden, målade en högglans svart, bokhyllorna och ekgolv är alla ursprungliga i huset och väggarna är målade i Benjamin Moore's Smoke Embers.

Richard Powers

Outdoorsy Chic

I ett trähusstil mexikanskt hem, är familjerumets soffa och ottoman av Ligne Roset, Saarinens sidobord är av Knoll, och stolarna är av Hans Wegner. Arco lampan är av Flos, kuddarna och kudden är skräddarsydda mönster, och tapetet skapades från en traditionell bhutansk mansklädsel.

Trevor Tondro

Mid-Century Modern Minimalism

Modernt design i mitten av århundradet är en elegant minimalism som visas i detta vardagsrum i Palm Springs. Det finns vintage Barcelona stolar, back-to-back soffor av William Haines, en Arco lampa av Achille Castiglioni och en golvlampa av Dragonette. Väggen är mantlad i venetiansk gips, taket är ceder och golven hälls på plats terrazzo.

Stephen Kent Johnson

Enkel men lagrad

En Greenwich Village-lägenhet fylld på brädan med insamlade skatter har ett enkelt men skiktat utseende. Den antika svenske soffan och barockstolmen är stoppad i Robert Kime-tyger, fåtöljet är fransk från 1700-talet och en persisk Soumak-matta från Istanbuls Grand Bazaar vilar på en havsgröna matta från ABC Carpet & Home. Bland föremålen på väggen finns en antik vattenbuffelskalle, 1900-talets franska gouaches och en ritning av Jean Cocteau.

William Abranowicz

Industrialistiska vardagsrummet

Inom ett industrialistiskt loft i San Francisco är vardagsrummets bokhylla en anpassad design, skulpturen på golvet är Odalisque I av Manuel Neri och golven är polerad betong.

Magnus Anesund

Svensk stil

Det stora rummet på en stuga på den svenska ön Hölö, designad av Stockholms-baserad arkitekt Ninni Ryott för sin familj, är full av enkel skandinavisk inredning. Den anpassade sektionen tjänar också som gästbäddar, och en av lagringsenheterna nedan används som ett cocktailbord. Hampduken är från Armadillo & Co., tyget i dörröppningen är från Ikea och skulpturfragmenten på väggen upptäcktes i studion av egenskapens tidigare ägare.

Richard Powers

Texturerad minimalistisk

I det lugna Hudson Valley hemmet av designern Ernest de la Torre handlar det om texturerad minimalism. Jean-Michel Frank-soffan är av Ecart Paris. Trästolen snidad i stil med Pedro Friedeberg kom från en loppmarknad i Paris och cocktailbordet Etienne Allemeersch är från Art-Design-Carta. Väggarna är mjuka i inlagda halmmarkiserier från Paris och alpackakärlet är av Sacco Carpet.

William Abranowicz

Varmt lagerutrymme

Designer Stephan Jones och San Francisco-konsthandlaren Francis Mill gör ett tidigare lagerutrymme till en lägenhet som är en överraskande lämplig bakgrund för sina olika samlingar. I detta sittområde är soffan inspirerad av Donald Judd kuddar täckta i ett Schumacher-linne, stålcocktail och sidobord är anpassade mönster, årgångens golvlampa är danska. Målningarna från vänster är av Howard Hodgkin och Conrad Marca- Relli.

25 Gråa soffan Idéer som är något men Boring