20 lyxiga badkar som helt stjäl showen

My Friend Irma: Buy or Sell / Election Connection / The Big Secret (Juni 2019).

Anonim

Douglas Friedman

Ditt badrum är kanske inte din främsta dekorationsprioritering, men dessa eleganta badkar visar att pulverrummen kan vara lika snygga som resten av ditt hem.

Douglas Friedman

Marmorbadet i hustruens badrum i detta vackra hem i San Francisco är Urban Archeology, väggbeläggningen är handmålade, och golvet är av Fox Marble.

Fotograf: Roger Davies

I detta parishem är mästerbadets nickel-och-mässingsrör 1900-talet och stolen är av Honoré Paris från Galerie Yves Gastou; väggremsorna är målade.

Douglas Friedman

En ca 1960-tals armatur av Sarfatti hänger över ett vattenmonopol i badet i detta Manhattan hem; Sidobordet är av Achille Salvagni, och väggarna är mantlade i marmor.

William Waldron

En Victoria + Albert-klo-fots badkar med inredning av Samuel Heath i masterbadet i Keri Russells Brooklyn brownstone.

artighet

Designer Kelly Wearstler införlivade en blandning av lyxiga material i master badrummet av Lara och Jeff Sanderson Mercer Island, Washington, hem. Väggarna är täckta i onyx fantastico, och golvet är marmor och onyx; sconcesna är vintage.

William Waldron

En skulptur av Louise Bourgeois har utsikt över ett badrum i den franska arkitekten Jacques Grange Paris lägenhet. Badkaret, handfat och kran är av L'Epi d'Or; Inlägget marmor golvet är baserat på ett bysantint mönster, och ljuskronan är 1800-talet.

William Abranowicz

Badkaret i detta badrums matsalbad är av Waterworks, med inredning av Boffi; Väggarna är mjuka i återställda skifferplattor, och golvet är mahogny.

Fotografi av Simon Upton

I detta Connecticut hem är marmorbadet ca 1850 från Vattenmonopol, med inredning av Barber Wilsons & Co., i masterbadet. Stolen är Regency, och förfallen i 1800-talet är fransk.

Jean-François Jaussaud

I den här Paris-lägenheten är masterbadkaret av Agape, med inredning av Dornbracht, stolarna är av Junya Ishigami, väggarna är klädda i Brèche de Médicis-marmor och golvet är granit.

Gilles Trillard

Ett träkar med Agape och slattågen skåpdörrar sätter en jordnär i badrummet i en fransk herrgård från 1800-talet med inredning utformad av Christophe Delcourt. Handfatet är av Azul Cascais marmor, och konstverket är av Jean-Charles Blais.

Simon Upton

Badkaret i det här franska hushållets badkar är av Jacob Delafon, med inredning av Waterworks, sconcesna är av Niermann Weeks, och Veere Grenney-stolen är täckt av ett Armani / Casa-tyg; ljuskronan är av Tony Duquette, och fåfänga, spegel och marmorgolv är alla anpassade mönster.

Mikkel Vang

I skådespelerskan Lori Loughlins badrum är fåfänga och stol anpassade designer, badkaret är av vattenverk, och golvet är kaklat i Super Thassos marmor.

Björn Wallander

Badkaret i mästerbadet på detta Utah hem är av Kohler, avföringen gjordes av en lokal hantverkare och Navajo mattorna är från 1910; koppar sconces och hängen är ursprungliga till huset.

Fotograf: Simon Upton

För hennes beachfront getaway i Bahia, i hennes infödda Brasilien, designade longtime Valentino Public Relations-konsulten Charlene de Ganay ett mjukt takbadbad med öppet strand och trädgård. Diskret nedsänkt badkar och öppen dusch är båda asfalterade i polerad cement; den snidade handdukshängaren är balinesisk.

William Waldron

I detta badrum placeras den lågslända Spoon badkaret av GP Benedini för Agape framför en vägg av fönster som erbjuder enastående utsikt över skogen och ravinen utanför Toronto hem för designers George Yabu och Glenn Pushelberg.

artighet

I Sonoma County, Kalifornien, hemmet för inredningsarkitekterna Andrew Fisher och Jeffry Weisman, är badrumsskalterns ljuskrona tillverkad av designarna också ett badkar för det fristående Candide-badkaret från Waterworks. Laserskärda björkfönster paneler utformade av Fisher och Weisman filtrerar ljuset och Regency-stilbordet är vintage.

Fotograf: William Waldron

Ett bad i ett fritidshus i Vero Beach, Florida, designat av Robert Couturier, har ett harts Paris badkar vid vattenmonopolet med väggmonterade Etoile fittings av Waterworks; Väggarna är mjuka med Metropol Glass-plattor av stadsarkéologi.

Roger Davies

Stripad tapeter och ett klo-fotbadkar låna en gammal känsla till masterbadet i en ung familj Londons bostad designad av italienska dekoratörer Laura Sartori Rimini och Roberto Peregalli. Kartläggningarna är 18th century, och golvet är kaklat i marmor.

Fotograf: Simon Upton

På semestervilla på ön Ibiza, som ägs av Madrid-baserade bröder Antonio och Ignacio Saorin Lopez de Ayala, har ett gästbad ett ovalt badkar och väggar upplagda i stuckatur färgat med naturliga pigment och lokal sand. golvet är av en rosa sten som kallas piedra di sepulveda och sträcker sig på den intilliggande arkaden.

Fotograf: Simon Upton

I lägenheten av målare Anne Becker på Manhattans Lower East Side, designad av konstnären med inredningsarkitekt Gregory Bissonnette, skiljer sig en glasvägg från vardagsrummet från badkaret med djupgjutbetong, med utsikt över Tompkins Square Park.

12 snygga badrumstillbehör