20 Bästa Förlovningsbilder av Oh-So-Adorable Couples

MINA 20 BÄSTA LIFEHACKS (som verkligen fungerar) (Juni 2019).

Anonim

Courtesy om hur han frågade

Föreslogs är redan ett ögonblick att de flesta människor kommer att ha ett kristallklart minne för alltid. Dessa par gjorde dock till att ögonblicket var oförglömligt, vävde i meningsfulla och berörande stunder - från valpar till strängar av foton som berättade för deras förhållande. Bläddra för att se de ögonblick som ledde till den stora dagen och förbered dig för att kasta en tår (eller två).

Courtesy om hur han frågade

Valp och en ring

Inte bara fick denna brud en ring, hon fick också en valp! Efter att hon sagt ja till hennes nya fästman i sin speciella plats ovanpå ett parkeringshus (vänner och familj i närvaro) fick bruden en fluffig valp - en bror till en hund som paret redan ägde - av sin älskling.

Via hur han frågade

Dylan Howell Photography

Engagerade i molnen

Känslan att vara kär har jämförts med att flyta, så varför inte föreslå bland molnen? Denna surrealistiska förlovningsfotografering ägde rum ovanpå Saddle Mountain i Oregon.

Via Dylan Howell Photography och Junebug Weddings

Herschel Gutman Photography

Gamla staden i Jerusalem

En röd matta spridd med kronblad ger en extra touch av romantik till den historiska Gamla staden i Jerusalem, där stengator och palmer skapade den perfekta bakgrunden för ett par engagemang.

Via Herschel Gutman Fotografi och Smashing The Glass

Hot Metal Studio

Överraskning gitarr förslag

När en snart brudbrud anmälde sig som modell för en stilad skott i Pittsburgh, förutspådde hon aldrig att hennes pojkvän skulle hämta sin gitarr och göra dagen till ett överraskningsförslag.

Via Hot Metal Studio och Junebug Weddings

Lexi Fleming

Poppar frågan i centrala London

Everyday fotgängare och cyklister var åskådarna för detta överraskningsförslag som ägde rum i det livliga liv i centrala London.

Via Lexi Fleming och Smashing The Glass

Sanaz Photography

Trail Of Blooms

Vi är inte säkra på vad som är mer romantiskt: Spåret av blommor och ljus brudgummen skapade här, de giddy åskådare i bakgrunden eller känslan av otänkbar lycka detta par utstrålar.

Via Sanaz Photography

Hur han frågade

Relation Photos In Trees

Detta par blev förlovad i en Tennessee skog, omgiven av dussintals snygga bilder av deras förhållande att den brudgummen hade hängt runt träd.

Via hur han frågade

Elizabeth Birdsong Photography

Solnedgång Engagemang

Det finns något iboende romantiskt om solnedgångar. Med utgången av solen i horisonten över böljande kullar, började detta par en helt ny resa av sig själv.

Via Elizabeth Birdsong Photography

Courtesy om hur han frågade

Barcelona Överraskning

Denna brudgum överraskade sin framtida brud medan hon var på en resa i Barcelona med sina vänner och poppade sedan den stora frågan bland en bakgrund av grön (och under hennes vänners adoringsklocka).

Via hur han frågade

JM Hunter Photography

Vattenfall Kärlek

Detta par var verkligen inte rädd för att få sina skor blöt när de blev förlovade mitt i ett vattenfall i Washington. Brudgummen planerade förslaget med fotografer över en månad i förväg.

Via JM Hunter Photography och Junebug Weddings

Courtesy om hur han frågade

Slottförslaget

Vid sidan av en sjö i Genève föreslog en till-brudgum till sin flickvän framför ett fantastiskt slott som solnedgången. Aka, den perfekta fairytale-inställningen.

Via hur han frågade

Vic Bonvicini Photography

Rustik kulle i staden

Med utsikt över Atlanta skyline blev ett par förlovade bland stearinljus terrarium vignetter, en cowhide matta, stora koppar vaser och olika succulenter och floraler.

Via Vic Bonvicini Photography och Junebug Weddings

Charissa Cooper Photography

Carried Away At The Beach

En till-brudgum bär sin nya förlovade på Windansea Beach i San Diego efter att ha föreslagit henne. Du måste erkänna: En kör av vågor, måsar och en lugn havsbris är ett härligt ljudspår för ett engagemang.

Via Charissa Cooper Photography

Samuel Goh Photography

Minimalistiska Singapore-förslaget

Detta par valde den minimalistiska, men slående bakgrunden av Singapores Seletar Airbase för deras förslag - en lokal lika skarp som deras svartvita outfits.

Via Samuel Goh Photography och Junebug Weddings

Lexi Fleming

Hyde Park förslag

De italienska fontänerna i Hyde Park flödade så gratis som kärleken mellan detta par, som blev förlovad på en romantiskt mulet dag i London.

Via Lexi Fleming och Smashing The Glass

Lindsay Nickel Photography

Woods förslag

Skogsmarkerna i Barrett Park i Alberta, Kanada gav den perfekta stillsamma miljön för romantik när en man föreslog sin flickvän, som trodde att de bara gjorde en fotografering för att fira sitt sexåriga årsdagen (lite visste hon överraskningen att komma !).

Via Lindsay Nickel Photography

Lexi Fleming

Grekiska stranden förslag

När en kvinnas pojkvän skapade en romantisk, nyckfull matsal på Chania Beach på Kreta, Grekland, kunde bara ett ord räcka - "Ja".

Via Andreas Markakis Photography och Smashing The Glass

Lexi Fleming

London Bridge Romance

Vid London Bridge, en man föreslog under streetlampen, en charmig scen ingen romantisk kan motstå.

Via Lexi Fleming och Smashing The Glass

CM Elle Studios

Familjfylld förlovning

Ett fält fyllt med blommor och familj - vad kan vara en bättre inställning att säga "jag gör"? När den här förhöjda brudgummen föreslog, såg hans bedårande (och godkännande!) Döttrar grymt i bakgrunden.

Via CM Elle Studios

Stefanie Keeler

Savannah trottoar förslaget

När en man kantade träd i ett Savannah-kvarter med bilder av honom och hans flickvän, följde ren romantik med ett charmigt hemstad förslag.

Via Stefanie Keeler och Junebug Weddings

20 bästa 50-årsjubileumsgåvor