20 badrumssängar som omvandlar ett rum

Anonim

Matthieu Salvaing

Från antika till moderna stilidéer reflekterar dessa sänkor perfekt varje badrums estetiska.

Matthieu Salvaing

Den franska modedesignern Yvan Mispelaere infunderade sitt hem med surrealistiskt inflytande, inspirerad av lägenhetens förflutna som en akrobatskola. Befälhavaren badkar har runda sjunker och tilework som är en blandning av standard vita kvadrater och Mispelaers Peep Show-plattor.

Få utseendet : Kingston Brass Perfection Vitreous China Basin, 199, 95 dollar, kingstonbrass.com

Douglas Friedman

I pulverrummet i den här bostaden i New York City finns sinken av Toto, med Lefroy Brooks-armaturer. En ritning av Robert Longo hänger på väggen.

Få utseendet : Toto Universal Undercounter Lavatory, $ 145, build.com

William Waldron

I huvudbadet i ett Tristan Auer-designat hus på ön Mustique, togs betongbänkarna och sjunken från Frankrike. Tara diskbänk är av Dornbracht.

Få utseendet : Flytande betongbänk, $ 2, 370, houzz.com

Roger Davies

I townhouse hon delar med man Bill Power, skapade Cynthia Rowley ett bestämt feminint mästerbad som har en klassisk piedestalsvamp. Rowley utformade väggbehandlingen, som är tryckt på skylt vinyl, och målningen är av Rob Pruitt.

Få utseendet : Kohler Memoirs White Fire Clay Pedestal Sink, $ 390, lowes.com

Gilles Trillard

Badrummet i en fransk herrgård från 1800-talet, designad av Christophe Delcourt, visar en handfat av Azul Cascais-marmor. Ett träkar av Agape och slatt-ek-skåpdörrar sätter en jordartad ton. Konstverket är av Jean-Charles Blais.

Få utseendet : Rektangulärt marmorfartyg sjunker, $ 781, 95, signaturehardware.com

William Waldron

I en ljus Bordeaux, Frankrike badrum designad av Michael Coorengel och Jean-Pierre Calvagrac, tvättstället är 1800-talet och plattorna är av Original Style.

Få utseendet : Carved White Vanity Sink, $ 2, 119.30, homethangs.com

Jean-Francois Jaussaud

Sinkarna i det här badrummet i en parisisk lägenhet är Carrara-marmor, och speglarna var utformade för att se antika.

Få utseendet : Stone Top för undermount diskbänk, $ 813.75, atgstores.com

Joshua McHugh

I Monica Mandelli och Marco Valla Manhattan lägenhet, designad av Bruce T. Bananto, är masterbadet enkelt men fullt av stil. Badrummet har en CaesarStone fåfänga och undermount sänkor av Kohler. Armaturerna är av Dornbracht, och papperskorgen är av John Brauer.

Få utseendet : Kohler Laden Undermount Badrumssink, $ 266.74, homedepot.com

Simon Upton

I dennaManhattan lägenhet, är sinken från stadsarkitektur och inredningen är av vattenverk. Skåpen är svart glas med mässing, väggarna är klädda i Saint Laurent marmor, och golvet är kalksten.

Få utseendet : Casey Art Deco Undermount Console Sink, $ 595, 95, signaturehardware.com

Eric Piasecki

Ett Connecticut Colonial hem tjänar som en framträdande för återförsäljare och trädgårdsdesigner Michael Trapps olika globala funn, inklusive en stenhink som är 1700-talets franska. Befälhavarens badkar och tillbehör är av Cheviot, och den hängande fixturen till vänster är Fortuny.

Få utseendet : Square Polished Travertine Vessel Sink, $ 297, 95, signaturehardware.com

Gianni Franchellucci

Ett par utformade sin sicilianska 19: e våningen lägenhet för att vara ett livligt utrymme som är noga med att inte offra någon av sin gammaldags charm. Den anpassade handfat var handgjord av sicilianska hantverkare. Väggarna och golvet i masterbadet är täckta i Bisazza-plattor, den franska spegeln är 1950-talet och inredningen är av Hansgrohe. Taket är täckt av guldblad.

Få utseendet : Hathor Egyptian Yellow Marble Sink, $ 375, 95, signaturehardware.com

Richard Powers

I en viktoriansk stuga i Aten, Georgia, hem till textil designer och konstnär Susan Hable Smith, finns ett gäststugbad med en [link href = "//www.duravit.us/html/default/home.us-en. html "target =" _ blank "link_updater_label =" extern "] Duravit sjunka med Dornbracht fittings. Rummet är papper i gamla AAA-kartor; Wainscoting är målade i Farrow & Ball's Cornforth White.

Få utseendet : Duravit Happy D.2 Handfat, $ 825.93, qualitybath.com

Simon Upton

I designer S. Russell Groves hemma i New York Citys West Village är badrummets handfat av [link href = "//www.duravit.us/html/default/home.us-sv.html" target = " _blank "link_updater_label =" external "] Duravit, och beslagen är av Arne Jacobsen för Vola. En målning av Jill Moser döljer ett medicinskåp, och spegeln är skräddarsydd.

Få utseendet : Duravit Plain Basin, $ 305.50, plumbtile.com

Simon Upton

I denna lyxiga 19-tals lägenhet i Paris är matsbadets skräddarsydda handfat och skåp av Carrara-marmor. Collagen är av Aaron Curry.

Få utseendet : Marmor Vanity Top Med Dubbla Rektangulära Undermount Sinks, $ 1, 189.95, Signature Hardware

William Abranowicz

I gästbadet av den franska designer Christian Liaigre s St. Barts Beach Home, är sink och dess tillbehör av Volevatch. Golvet är av lokal sten och hyllorna och stålramspegeln gjordes av lokala hantverkare.

Få utseendet : Waterworks Palladio Metal Round Two Leg tvättställ, $ 700, luxurybathforless.com

Richard Powers

Efter en ung brittisk besökare reste till Marrakech skapade hon sin egen lugna oas i hjärtat av staden. Philippe Starck sjunken är av Duravit och spegeln är venetiansk.

Få utseendet : Duravit Starck Porslin Badrumssink, $ 673.20, supply.com

William Waldron

I denna Manhattan-lägenhet som är inrett av Katie Ridder, har ett pulverrum ett enkelt men stilfullt vattenverk. Finlands tapeter från 1950-talet pryder väggarna, som echoes i färg av en vintage FontanaArte-spegel.

Få utseendet: Waterworks Metal Round Single Washstand, $ 750, luxurybathforless.com

Simon Upton

I marmorbadet i detta Madrid-hem är handfatet skräddarsyddat, liksom formgivningarna av snidad valnöt, stål och silverblad, som replikerar ett originalmotiv i art decohusets byggnad. Handduksstället och dusch och handfat är av Devon & Devon.

Få utseendet : D'Vontz Black Undermount Sink, $ 532.99, allmodern.com

William Abranowicz

I gästbadet på Cameron Diazs Manhattan-lägenhet, inredda av Kelly Wearstler, är sinken av Bates och Bates och inredningen är av Waterworks. Väggarna och fåfänga är rosa onyx. Årgångsconces är franska och duschen är skräddarsydda.

Få utseendet : Mässingens oktagonhink av Bates och Bates, eFaucets.com, $ 1, 693.25

Simon Upton

I designer Darryl Carters Virginia Farmhouse är en undermonterad sjunka i en fåfänga gjord av ett ekbord. Carter utformade den enkla lampan för Urban Electric Co.

Få utseendet : Kohler Caxton Undermount Badrumspanna med överflöde, $ 94, homedepot.com

20 lyxiga badkar att suga in