20 Badrumshyllor för att organisera din plats i stil

52 Amazing Organization Tricks for a Stress Free Home (Juli 2019).

Anonim

Roger Davies

Oavsett om du har plats för ett stort skåp eller syftar till en mer subtil lagringslösning, kommer dessa hyllor att få jobbet gjort.

Roger Davies

Denna mästare bad i ett Nantucket fritidshus har en vägghylla designad av Ascher Davis Architects. Diskbänken är av Lefroy Brooks och badutrustning är av Dornbracht.

Få utseendet: Ainsley Ladder Floor Storage, $ 299, potterybarn.com

William Waldron

I fransk arkitekt Jacques Grange Paris lägenhet, en snygg étagè hus handdukar och toalettartiklar, samtidigt som det visar en skulptur av Louise Bourgeois. Badkaret, handfat och kran är av L'Epi d'Or. Ljuskronan är 1800-talet och det inlagda marmorgolvet är baserat på ett bysantint mönster.

Få utseendet: Glaciär Badrumshylla, $ 65, 99, allmodern.com

Grå Crawford

I detta historiska Los Angeles Tudor-hus, ger en mässing-och-marmor étagère en glädje av glamour till det högglansiga bruna pulverrummet.

Få utseendet: Mässing och Marmor Iro hyllor, $ 6, 480, bronsondesign.com

Max Zambelli

I en 18th-centrerad palats i en avlägsen stad i södra Italien har ett badrum små cubbyhyllor för förvaring av handdukar, en sconce av Ignazio Gardella, en vintagefängelse och en väggskulptur av Helmut Pizzinini.

Få utseendet: Way Basic Wall Cube, $ 22.99, wayfair.com

William Waldron

I Meg Ryan Massachusetts hemma har masterbadet rymliga vänster hyllor för handdukar runt diskbänken. Vintage hängande ljus hänger över ett antikt täljstensbassäng från LooLoo Design; diskarna är gjorda av blåsten med målat tegelstöd.

Få utseendet: Hutton Small Étagère, $ 349, restaureringhardware.com

Roger Davies

I detta gästbad erbjuder en platt trähylla ett bekvämt viloprogram för schampon och tvål bredvid den bädda 1920-talet badkaret. Vendome sconcesna är av Thomas O'Brien för Visual Comfort.

Få utseendet: Moa Teak Flat Vägghylla, $ 59, 95, aquateak.com

Roger Davies

I ett hem som är designat av Nate Berkus i Tampa, Florida, är en tornad bokhylla repurposed som ett badrumsbehov.

Få utseendet: Billy bokhylla, 159, 98 dollar, ikea.com

Tim Street-Porter

Designer Martyn Lawrence Bullard använde en étagère och en metallisk sidobord för att erbjuda skådespelerska Ellen Pompeo gott om utrymme för att organisera sina badrumsbehov.

Få utseendet: Form 4-Tier Teak Shelving Unit, $ 329, abchome.com

Mikkel Vang

På denna rustika, raffinerade 1870-gård i Bedford, New York, har pulverrumsväggen bara en remsa av moderna blå hyllor. Fotografierna av mumier togs av de ursprungliga ägarna på en resa till Egypten; Lampan är av Schoolhouse Electric.

Få utseendet: Gatco Bleu Chrome Glass Badrumshylla, $ 51.87, lowes.com

Eric Piasecki

En antik hylla med gott om plats för handdukar, böcker och till och med en stor anläggning passar perfekt i Katie Ridder's New York City-lägenhetens lilla badrum med begränsad skåpförvaring.

Få utseendet: 1800-talets engelska Rosewood Étagère, 1 600 USD, onekingslane.com

Eric Piasecki

På badrummet i Sarah Jessica Parker och Matthew Brodericks Hamptons hem, återspeglar enkla glashyllor det rymda, strandiga stämningen i rymden. Väggmonterade handfat flankar ett vintageinspirerat skåp toppat med strandinspirerade prydnadsföremål.

Få utseendet: Latitude II 20-tums badrumshylla, $ 35, 99, allmodern.com

William Abranowicz

I ett St. Barts strandhem som tillhör fransk designer Christian Liaigre, erbjuder subtmounted vägghyllor av lokala crafstmen en plats för inredning och nytta i gästbadet. Handfatet och dess beslag är av Volevatch och golvet är av lokal sten.

Få utseendet: Kian Wall Shelf With Pegs, $ 31.99, target.com

Alyssa Rosenheck

Inbyggda glashyllor ger mycket behövs förvaring i badrummet i denna Chicago-lägenhet.

Få utseendet: Utrusta glashylla, $ 12 för två, ikea.com

Roger Davies

I ett marmorgolvbadbad, utformat av Laura Sartori Rimini och Roberto Peregalli, ger tredelade hyllor ett stort behov av förvaringsutrymme och gravyr från 1800-talet hänger mot randig tapeter.

Få utseendet: Leo 3-tierhylla med trådramar, $ 149, 99, bedbathandbeyond.com

Richard Powers

De små glasskålarna i en étagère erbjuder ett underbart utrymme för att organisera badtillbehör medan en art deco-kinesisk matta ger en livlig känsla till det marmorklädda mästarbadet på denna Park Avenue hem i New York City.

Få utseendet: Belmont 4-Tier Étagère, $ 399, frontgate.com

Douglas Friedman

I Academy Award-vinnaren Marisa Tomeis Manhattan-lägenhet, Cole & Son tapeter linjer inredningen av ett Empire skåp i masterbadet. Handfat och tillbehör är av vattenverk, spegeln är av Made Goods, sconces är av Aerin, och tapetet är av Sister Parish Design.

Få utseendet: Antik fransk bokhylla, $ 1 955, onekingslane.com

Jean-François Jaussaud

I den här Paris lägenhetens marmorbad följer marmorhyllor den snygga, polerade estetiska. Badkaret är av Agape, med inredning av Dornbracht, stolarna är av Junya Ishigami, väggarna är klädda i Brèche de Médicis marmor, och golvet är granit.

Få utseendet: Marmor Väggmonterad Hylla, $ 59, 95, cb2.com

Eric Piasecki

Riklig men enkel hyllning och vintage Gucci tapet leder mästarens bad av modeguru Keni Valenti Miami Beach lägenhet.

Få utseendet: 6-kub-arrangörshylla, 59, 99 USD, mål.com

Dominique Vorillon

Detta badrum i konst- och antikvitetshandlaren Pierre Passebons landsbygdens franska tillflyktsort är fodrad med smala ledningar som är perfekta för utsmyckning av dekorativa föremål.

Få utseendet: Deep Picture Ledge, $ 45, westelm.com

Nicolas Tosi

En dotters badrum i denna lägenhet på Paris högra bank har färgglada cubby hyllor. Corian sjunken är av skräddarsydd design, och badkarbeslag är av Dornbracht.

Få utseendet: Kast 3 Höjd Enhet Hög Förvaring, $ 13, 655, hivemodern.com

Pin dessa design idéer för senare. För mer, följ ELLE Decor på Pinterest!

20 badrumssängar som omvandlar ett rum