15 sätter perfekt för ditt lilla utrymme

Bygga en dator - så här gör du! (Juli 2019).

Anonim

Fotografi av Barnard & Meyer

Små soffor har ett ögonblick, och designern Penny Drue Baird och Kerry Joyce finner att deras kusin, soffan, inte bara gör ett uttalande, det kan enkelt bli den mest mångsidiga sätet i huset.

FBF: Denna neoklassiska-inspirerade soffa känns mycket enstaka och ganska gammalvärlden. Jag kunde se det i en viktoriansk stil i Atlanta eller Charleston.

KJ: Den här är lite excentrisk, så den behöver användas i rätt mix. Det finns några vardagsrumstycken som fungerar bra för fester, och det kan vara en. Jag kan föreställa mig att folk sitter på sätet eller lutar över den öppna ryggen.

$ 10.760; niermannweeks.com

KJ: Det här är ett enkelt stycke, men det har definitivt stil på det - till exempel, den dowel detaljerade på den flared armen. Jag kunde se den på en mans kontor eller ett skräddarsydd sovrum.

PDB: Det är en klassisk midcentury-design som har en sportig känsla. Det skulle vara trevligt med andra trästycken i samma färgton. Men kuddarna känns lite skumma.

$ 6560; carlhansen.com

$ 1330; moroso.it

PDB: Denna soffa är väldigt djup, så det är nästan lika bekväm som en soffa. Toppen läser lite tungt för mig, lite högt - jag skulle lägga till kuddar i ett kontrastmaterial.

KJ: För priset kan du inte slå det. Det vända benet och nagelhuvuddetaljerna är trevliga tillägg, som lånar den här en traditionell engelsk känsla.

$ 2015; bernhardt.com

KJ: Linjerna är rena och vackra, och den enkla långa kudden ger en modern touch. Eftersom sidosilhouetten är ganska vacker kan jag se ett par vända mot varandra.

PDB: Den bakre kudden erbjuder en fin grad av komfort. Detta är en mångsidig bit som kan fungera nästan var som helst - ett vardagsrum, ett sovrum, en hall eller ett bibliotek.

$ 4093; leeindustries.com

$ 21.500; williamhaines.com

KJ: Holly Hunt gör alltid underbara bitar av utmärkt kvalitet. Valnötfärgen är snygg och bak- och sidoprofilen är attraktiva. Det är också bekvämt.

PDB: Det skulle se lika cool ut till ett matbord eller användas som extra sittplatser. Skinnsätet är något cantilevered-ett tankeväckande designelement.

$ 5500; hollyhunt.com

PDB: Den här soffan har allt. Jag älskar stygn och leken av de två olika nyanserna av läder, vilket lägger till ett lager av intresse. Det skulle sitta vackert omgivet av rika bruna träslag.

KJ: Skinnet kommer att åldras väldigt bra - det kommer fortfarande att vara stiligt även efter att møbeln blir lite slagen. Det skulle vara fantastiskt för en liten lägenhet, eller på ett hemkontor.

$ 10.560; poltronafrau.com

$ 2495; rh.com

PDB: Allt gammalt är nytt igen. Denna ikoniska del är från 1958, men den känns fortfarande helt modern. Det är roligt och lägger till karisma i ett rum.

KJ: Det här är mycket skulpturellt - det är perfekt för ett mindre rum. Rygget har en underbar handsyrad detalj där de två tygstyckena kommer ihop.

$ 9753; suiteny.com

KJ: Stålbenen på denna soffa har en särskilt feminin stil. Det är snyggt men ändå vackert. Idealisk för en foajé, eller som en frukostbord bankett-dess djup är perfekt.

PDB: Det har ett mycket skräddarsyddat, minimalistiskt utseende. Även om ryggen inte är mycket förlåtande, finns det en överraskande mängd sittplatser eftersom armarna tar upp så lite utrymme.

$ 5955; bolierco.com

$ 2931; centuryfurniture.com

KJ: Formen på detta är väldigt snyggt. Den har äkta charm-härlig i en liten tjejs sovrum eller ett trädgårdsrum. Men jag skulle byta ut kudden för något lite mjukare.

PDB: Ja, du skulle inte vilja sitta på denna under någon tid. Men det har en rustik sommartillskott, och jag kunde se den i ett lanthus eller solrum.

$ 2199; wisteria.com

PDB: Denna bit är cool. Den har sin egen skraj smak och det faktum att det kan användas inomhus eller ute är ett plus. Jag ser det på en Palm Beach loggia, men i ett annat tyg.

KJ: Jag visualiserar det i ett solrum, stoppat i ett romantiskt tyg. Den bästa funktionen är den intressanta trellisen tillbaka, så du bör undvika att lägga den mot en vägg.

$ 5500; flairhomecollection.com

$ 6685; jonathancharles.com

10 av de största hemtrenderna runt om i världen just nu