15 skäl att slänga din bokhylla

Scania Interlink (Juni 2019).

Anonim

1. Bygg en drömmande båge av liknande färgade böcker för att skapa en dramatisk struktur som kan användas för att dekorera speciella händelser eller som ett uttalande i ditt hem (den här var vackert fångad av Rubin Weddings.)

2. Stackar av böcker kan ackumuleras snabbt, varför inte använda dem bra? Detta DIY soffbord på Apartment Therapy använder gamla romaner som ben. Se bara till att alla staplarna är jämn!

3. Ett huvudgavel helt av vintage läser gör en bokälskares perfekta drömskap, som den här av Design Every Day.

4. Det här Etsy-bokracket ger grymma läsare chansen att hålla sina favoriter på skärmen, samtidigt som de aldrig förlorar sin plats - varje pinne fungerar också som ett bokmärke.

5. Ge ny mening åt termen läslampa genom att använda faktiska böcker för att bilda basen på ett bordslampa, vilket ses på HGTV.

6. Det kan vara för tidskrävande att hålla ett levande träd komma jul, så hylla helligdomen med ett bokträd, som den här på The Mary Sue. BONUS: Det kommer inte att se ut (alltför) kommer den 26 december.

7. För alla som har drömt om att bo i en bok, kan detta litteraturfyllda lekhus i Iowa Public Library vara det näst bästa.

8. Brist på ljus (eller brist på grön tumme) kan hindra dig från att hålla plantor i sovrummet, men det här bokträet, sett på Art and Design News, gör lätt för en brist på grönhet.

9. Visa en uppsättning av dina favoritbilder genom att skapa en ram ur sidorna till en gammal klassiker, som den här på Indulgy. Bokälskare: Vi vet att det kan slå dig som sakrilege för att skära upp en favoritläsning, men kom ihåg att det kan göras med omhändertagna böcker. Vi föreslår inte att du gör det här med den enda kopian av en älskad bok!

10. Tuck dina böcker på en helt oväntad plats, som inuti ett dekonstruerat piano, som ses på Pianissimo.

11. Omforma out-of-the-box-formerna och fyll i en hylla med honeycomb-stil, som den här på Vic Books, istället för en klassisk uppsättning raka bokhyllor.

12. Vänd din egen gård till ett utomhusbibliotek genom att utrusta en garagedörr med massor av hyllor, och ännu fler böcker, också sett på Vic Books.

13. Låt din kärlek till litteratur tala för sig själv genom att lägga dina gamla böcker i en hemlagad väggskulptur, som den här ses på Pia Jane Bijkerk.

14. Säg adjö till slösat utrymme! Undersidan av en trappa blir funktionell och vacker när den övergår till en oväntad hyllenhet, som ses på Renovator Store.

15. En bra bok kommer aldrig att vara utom räckhåll med denna Etsy lässtol som är inbyggd i en uppsättning bokhyllor. (Tack för tipset, BuzzFeed!)

Denna del uppträdde ursprungligen på housebeautiful.com. PLUS! Missa inte:

• Din färghinklista: De experiment du behöver prova vid 30

• 10 sovsalar Essentials under $ 20

• Det finns en hemlighet bakom IKEAs katalogfoton

Från: Hus Vackra USA